banner240
banner237
banner238

Vali İsmail Ustaoğlu, Mevlit Kandili dolayısıyla mesaj yayımladı

İki cihan güneşi Hazreti Muhammed Mustafa’nın (S.A.V.) dünyayı şereflendirdiği Mevlid-i Nebi’nin yıl dönümü dolayısıyla, bir kez daha Mevlit Kandili’ni idrak ediyor olmanın bahtiyarlığını yaşıyoruz. Bu vesilesiyle ümmeti olma ayrıcalığını ve mutluluğunu yaşadığımız, insanlığın eşsiz yol göstericisi ve kurtuluş rehberi sevgili peygamberimize, aline ve ashabına salat ve selam olsun. 

Yüce Yaradan’ın sonsuz mağfiretine ve rızasına nail olma, hem dünyada hem de ahirette huzura ve mutluluğa erme niyetinde olan her insan için vazgeçilmez rol model; şüphesiz her türlü güzel hasleti karakterinde barındıran peygamber efendimizdir. O’nun kusursuz yaratılmışlığından ibret almayanlar, insanlığı; huzura, barışa, adalete ve kardeşliğe çağıran, sonsuz âlemin nimetlerini anlatan mesajlarına sırt çevirenler, elbet kaybedenler olacaktır.    

Cenab-ı Hakk’ın, iman eden kullarını, Peygamber Efendimiz Hazreti Muhammed’e layık amellerle huzuruna kabul etmesi duasıyla, Trabzonlu hemşehrilerimin ve tüm inananların mübarek Mevlit Kandili’ni kutluyor, bu anlamlı gecenin milletimize ve İslâm âlemine hayırlar getirmesini niyaz ediyorum. Ben

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber