TAKADEMİ TEKİRDAĞ HAMSİ FESTİVALİNDE

TAKADEMİ Başkanı Hüseyin Ayaz, Başkan Yardımcısı İbrahim Korkut, Genel Sekreter ve Ökkeş Bölükbaşı’dan oluşan heyet Tekirdağ, Karadeniz İlleri Kültür, Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Muharrem Akyüz'ün davetlisi olarak Hamsi Festivali etkinliğine katıldı

Festival Açılış programında; Başkan Hüseyin Ayaz  Muharrem Akyüz’e Trakya bölgesinde yaptıkları güzel çalışmalar Karadenizlileri çok iyi temsil etmesi yöre halkının da sevgisini kazanması  ve ikincisini bu yıl düzenlenen Hamsi ve Mıhlama Festivaliniz nedeniyle tebrik ederek  plaket verdi. 

Ayrıca Yaylacılar platformunu oluşturarak ülke genelinde Karadeniz yöresel süsleme ürünleri ve el sanatları ile kültürümüzün yaşatılması ve yeni nesillere aktarmasından nedeniyle Karadeniz Yaylacılar Platformu Başkanı Adil Kul’a da teşekkür plaketi verildi. Daha sonra Festival alanını gezen heyet günün anısına hatıra fotoğrafları çektirerek İstanbul’a döndüler.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber