banner240
banner237
banner238

SEVGİ...kabullenme, baglanti ve mutluluk ,içimizden gelen enerjilerdir..
Yarattığımız her şey önce içimizde. baslar. Eger sevgi yaratmak istiyorsak ,önce kendi içimiz sevgi dolu olmaliyiz ki etrafimiza sevgiyi sunalim..
Eğer biz çocukluğumuzda sevgi dolu bir Aile de büyüdüysek ister istemez., bütün hal ve tavırlarından belli olacaktır sevgi dolu mutlu bir cocuk oldugumuz.
Sevgi insanlarin bakis acisina göre değişebiliyor, kimilerine göre ,dünyanin en güzel duygusudur,bazılarına göre sadece Ask ve kadindir bazılarına göre yasama tutunma sebebidir sevgi..
Sevgi nin belirli bir kalibi yoktur.
cok cesit anlamlar barındırıyor Sevgi kelimesi ..
Kimisi müzik sever, kimisi spor sever, kimi de tatil eğlence, kimi de seyahat etmeyi .. 
Dünyamızda meydana gelen her sey aslinda ,cogu bizlerin sevgisi sonucu oluyor.Aile sevgisi, insan sevgisi, para sevgisi, kadın sevgisi , varlik sevgisi (v.b..)aklınıza gelecek her şeyin temelinde sevgi vardir..
Bilip anlamadan sevgi gerçekleşmiyor..
İnsanin anladigi, zevk ve rahatlik duydugu hersey sevimli geliyor ,aci duydugu nefret ettigi hersey bizlere sevimsiz geliyor..
Kulagimizin zevki ,duydugu güzel seslerdir.
Burnumuzun ki güzel kokulardir.Dilimizin zevki yedigimiz, ictigimiz seylerdir.Dokunma duyusunun ,tutmanın zevki ,yumuşaklık ve zevki okşayan şeylerdir..yani duyularlara anlaşılan bu gibi şeyler hoşuma gittiği için seviliyor..
Sevgi insanları, birbirine yaklaştıran ve içsel olarak bağlayan doğal bir ruhsal egilim etkin bir güçtür..Güven, dostluk, bağlanma, şevkat gibi duygu ve eğilimlerde sevginin rolü çok büyüktür..
Sevgi yoklugu ,korku ve nefreti harekete geçiriyor. Bunları biz yaşarken kendi gerçek hayatımızda da görüyoruz. Sevgisiz büyüyen insanlar ,kendini güvende hissetmiyor ve kendini değersiz görüp kendine savunma aracı olarak duvar örmeye çalışıyor, sevgi alamayınca maalesef bizlerede sevgi veremiyor ve sevgiye dayalı ilişki kuruyorlar..Yani sevgi görmeyen insanlar . kendilerini daima değersiz hissediyor ve değer görmenin yollarını ararlar. oysa sevmek cok guzeldir .insanlar çok küçük şeylerden bile mutlu olmasını bilseler keşke,
Hayat çok kısa Arkadaşlar, bu ölümlü dünyada geriye ne kalıyor ki; Sevelim , Sevilelim, evlenelim, Mutlu olalım. Bütün kapıları açan en büyük anahtar Sevgidir. Sevgisiz hayat susuz ağaç gibidir.Allahım bizleri mutlu edecek o kadar güzel nimetler sunmuş ki bu güzelim dünyada neyin kavgasını yapıyoruz. Ölmeyecek gibi yaşıyoruz bazen. çalışma para hırsı ile, oysa yetecek kadar ı ile mutlu olup küfretmektense, hayatımızı Sevdiklerimizden herseyden sevgisiz yaşamadan gidiyoruz.. Yasarken sevginin kıymetini bilenlere ne mutlu diyorum her zaman.. Sevin yaşayın mutlu olun bu degerler hepimizin hakkıdır..
Yolunuz.. SEVGİ
Umudunuz ..MUTLULUK
Gününüz ...NEŞELİ geçsin .. Güzel dostlarım.. SEVGİLER.. GÜNAYDINLAR.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber