Yaşadığımız bu zor Hayat Şartlarında, bizleri hayata bağlayan Umut'la, mutluluk'la, Aşk'la Neşe ile Huzur'la  buluşturan içimizdeki insan sevgisidir. Bu sevgiler bizlere sadece sevgililer gününde bir gün değil, her gün verilmelidir.

Kimimiz bu sevgilerimizi şiirlerimiz'e kitaplarımız'a resimlerimiz'e ağaçlarımız'a kazıyoruz. Sevilmek kadar sevgiyi de ifade edebilmekte güzeldir. Çünkü Sevgi emek ister,  inanmak ister, güvenmek ister,  paylaşmak ister.

Sunduğumuz sevgiler bizlere çok güzel pencereler açıyor.              

Doğan güneş gibidir, sevgi dolu küçük bir bakış. İnsanın hayatını değiştiren en güzel hediyedir. Yeter ki bizler o Pencereden nerede ve nasıl bakabileceğimizi bilelim.

Korkularla, kaygılarla, tasalarla, üzüntülerle yaşadığımız bu üç günlük Dünyada, her ne kadar zor bir dönemde yaşıyor olsak bile, Hayat hep kış olmuyor.

Sevgilerimiz sayesinde kışımızı yaza çevirecek o kadar güzel mutluluklar var ki, yeter ki onlara ulaşmak için peşine düşelim ve mutluluğumuzu yaratalım.

Sevgi ile sunacağımız Küçücük bir tebessüm bile bizlere mutlu olmayı sağlayacak en güzel nedenlerdir.  elimizden gelecek hiçbir şey olmasa bile etrafınızdakilere Sevgi ile yüzünüzden  gülümsemeyi veya selamı asla eksik etmeyin ki, gününüz Aşk ve sevgi ile kucaklasın sizleri.  

Sevgisiz yaşam, bütün çiçeklerin Yağmur olmadan kuruduğu bir bahçe gibidir. Sevgi ile bakılan her şey çiçek açar ve çok güzel olur.        

Hayat Sevginiz, en yüksek umudunuzu beslediğiniz sevgi olsun.      

Yüzünüzden gülümseme, yüreğinzden sevgi eksik olmasın tüm güzel sevgiler sizlere bulsun.    

Kalbi sevgilerimle..          

Gülten Abacı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber