"Değerli arkadaşlarım, dostlarım,Değerli Çaykaralı hemşehrilerim,

Seçimin son 3 gününe girdiğimiz bugünlerde bizler gerek medya, gerek sosyal medya ve gerekse bizzat ziyaretlerimizle Çaykara Belediyesi meclis üyeliğine ve Trabzon Büyükşehir Belediyesi meclis üyeliğine seçilebilmek için sizlere ulaşmaya çalıştık.

Bu süreçte gördüğümüz şu olmuşturki bizi tanıyan hemen hemen bütün arkadaşlarımız ve dostlarımız siyasi görüşleri ne olursa olsun bizi yürekten destekleyeceklerini; sadece oy vermekle yetinmeyip yakınlarına ve dostlarına önerdikleri intibaını edindik.

Bu doğrultuda yaklaşık 10.000 civarında oyun kullanılacağı Çaykara'da 1400-1600 oy ile 11 kişiden oluşan Çaykara  Belediyesi meclis  üyeliğine seçilebileceğimiz  kanaatine büyük ölçüde ulaştık.

Ama bizim asıl Çaykaramıza daha etkili hizmet sunabilmemiz için 11 kişiden oluşan Çaykara Belediyesi meclis üyeliğinin yanında; Trabzon Büyükşehir belediyesi meclis üyeliğine seçilmemiz de gerekmektedir.

Bu itibarla özellikle sarı oy pusulasında Millet Partisi'nin kanatları iki tarafa açılan çift başlı beyaz kartalını sizlerin ve dostlarımızın tercih etmesini, onaylamasını ve mühürlemesini beklemekteyiz.

Bu itibarla değerli arkadaşlarımızın ve dostlarımızın bunu da dikkate alarak Çaykara'da en çok oy alan üç kişi arasına girebilmemiz için gerekli gayreti gösterebileceği; arkadaşlarını,dostlarını, yakınlarını gerek telefonla, gerekse de bizzat ziyaret ederek gerekli çalışmayı yapacakları inancı içerisinde bu mesajımı bütün değerli arkadaşlarıma, dostlarıma ve Çaykaralı hemşirelerime ulaştırmayı gerekli gördüm.

Seçimlerin Çaykaramız için, Trabzonumuz için, bölgemiz ve yurdumuz için hayırlı uğurlu olmasını diliyor tekrar en kalbi selâm, sevgi, hürmet ve muhabbetlerimi iletiyorum.

28 Mart 2024

Mehmet Mutluoğlu
Çaykara Belediyesi  ve Trabzon Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Adayı

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber