İSTANBUL’DA TRABZON RÜZGARI: Suiçmez durmak bilmiyor!

Ziyaretler kapsamında çeşitli Karadenizli ve Trabzonlu dernek ve topluluklarla bir araya gelen Suiçmez, İstanbul'daki Karadenizli Toplulukların sorunlarını dinleyerek, İstanbul'daki yerel yönetimlerin hizmet kalitesini artırmaya yönelik atılabilecek adımlar ve Karadeniz kültürünün İstanbul'daki varlığını güçlendirme yolları konusunda bilgiler verdi.

Ekrem İmamoğlu’nun İstanbul’u kültürel ve tarihi zenginlikleriyle öne çıkaran projelerine vurgu yapan Suiçmez, bu projelerin şehrin sosyal dokusunu güçlendirdiğini ve vatandaşların yaşam kalitesini artırdığını ifade etti. Suiçmez, ziyaretlerin ardından yaptığı açıklamada, "İstanbul'un dört bir yanında, Trabzon kökenli hemşehrilerimiz Ekrem Başkanımıza güveniyor ve destekliyor. Bu birlik ve beraberlik, İstanbul'un geleceği için büyük bir umut kaynağı" dedi.

Suiçmez, İstanbul'daki etkinliklerin sonunda yaptığı açıklamada, "Gördüğümüz ilgi ve destek bize gösteriyor ki, İstanbul’da yaşayan vatandaşlarımız Ekrem Başkanımız ile 31 Mart'tan sonra yola devam edecek" şeklinde mesaj verdi.

İstanbul programlarının ardından Trabzon’a dönecek olan Suiçmez, ara vermeden Trabzon programlarına devam edeceğini belirtti.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber