Başkan Sarıalioğlu deprem bölgesine gitti

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, AK Parti Of İlçe Başkanı Ahmet Çapoğlu, Of Belediye Meclis Üyeleri, Of Belediye Başkan Yardımcısı Muhammet Yalçınkaya, Of Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Kenan Akcebe, AK Parti Of İlçe Yönetimi ve Mahalle Başkanları, Kahramanmaraş Dulkadiroğlu ilçesine bağlı 7 mahalleye giderek yardım çalışmalarında bulundu.

Deprem bölgesine giden Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, Of Belediye personelinin deprem bölgesindeki çalışmaları hakkında bilgi aldı. Mahalle mahalle deprem çalışmalarına katılan Başkan Sarıalioğlu, depremzede vatandaşlarla konuşarak ihtiyaçlarını not aldı. Başkan Sarıalioğlu'na zor günlerde gösterdikleri destek için teşekkür eden depremzede vatandaşlar, bu dayanışma ruhunun acılarını bir nebze olsun giderdiğini belirttiler.

GÜN BİRLİK OLMA GÜNÜDÜR

Devletin her durumda vatandaşının yanında olduğunu belirten Başkan Sarıalioğlu, "Buraya geldiğimizde yıkımın boyutlarını görme fırsatı bulduk. Türkiye olarak büyük bir afet yaşadık. Böyle bir afetin dünyada belkide nadir örneği vardır. Fakat burada devletin ve milletimizin ele ele vererek yapmış olduğu çalışma bizi gerçekten duygulandırdı. Herkes burada tüm özverisiyle çalışıyor. İnanıyorum insanlarımızdaki bu dayanışma ruhu ile bununda üstesinden geleceğiz. Belki kaybettiğimiz canlar geri gelmeyecek ama millet ve devlet olarak bir daha böyle acıların yaşanmaması için elimizden gelen gayreti göstermemiz gerekiyor. Depremin ilk anından itibaren Sayın Cumhurbaşkanımız, bakanlarımız, belediyelerimiz, kurumlarımız, siviltoplum kuruluşlarımız ve milletimiz omuz omuza büyük bir seferberlik başlattı. Böyle bir afet ancak devlet millet işbirliğiyle atlatılabilirdi. Bu dayanışma ruhunu biz tarihimizde bir çok kez gösterdi. Çanakkale Savaşı'nda, Kurtuluş Savaşı'nda, 15 Temmuz'da, sayısız afette. Şimdi ise bu depremde yine bunu gösteriyoruz. Tabi bu zor zamanda bile art niyetli insanlar çıkıp bu birlikteliği bozmak isteyebiliyor. Milletimiz bunun farkında. Gün siyaset yapma günü değil birlik olma günüdür. Biz bu kötü söylemlere kulak asmadan milletimizin yanında yer almaya devam edeceğiz. Dini, dili, ırkı ne olursa olsun gün birlik günüdür. Deprem bölgesine kurtarma ve hizmet çalışmalarına katılan; bütün gönüllü vatandaşlarımıza, görevlilerimize, güvenlik güçlerimize bir kez daha teşekkür ediyorum. Bizde belediye olarak tüm Oflu hemşehrilerim olarak herzaman depremzede vatandaşlarımızın yanında olduğumuzu ve olacağımızı söylemek istiyorum" dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber