İRAN, İSRAİL’ DE NE YAPMAK İSTEDİ?

Filistin’ de, Gazze’ de vatanlarından uzaklaştırılan çocuklar, yaşlılar, kadınlar, ya katledilmekte, ya da yurtlarından kovuldukları ortada iken, İsrail’ in yaptığı saldırılarında İran’ a yönelik iki generali ile vatandaşları katledildi...

Gazze’ de Hiroşima’yı yaşayanlar Nazileri aratmayan İsrail’ in saldırılarıyla binlerce şehidi, yaralıyı, sakatı, 2 milyondan fazla, evsiz ve yurtsuz olan insanları bırakırken, bu duruma uyanmayan Ümmete buradan ne söylense de bildiğinden vazgeçmediği görülmektedir.

İran, 13 Nisan’ da İsrail’e yaptığı canlı yayınla füze saldırısında ne yapmak istedi ki? BM Temsilcisince hedefine ulaşıldığı açıklamıştır. Ey dünya, İsrail bu günde Filistin’i bombalıyor. İran’ la oynanan oyuna eşlik eden dünya, neden İsrail’ in alçaklığını ve vahşetini durdurmuyorsunuz ve kınamıyorsunuz?

İran’ın İsrail’ e saldırısı bu oynanan tiyatroyla “Su üstüne yazı yazmak” olmamış mıdır? Dünya tepkisini de yanına alan İran, daha önceki İsrail saldırılarına doğrudan karşılık vermediği bilinmekte iken, 13 Nisan akşamı açıkça İsrail’ e SİHA’ lar ve füzelerle saldırdı. Ve %99 etkisizleştirildi. 14 Nisan sabahı İsrail, sadece bir askeri üste hasar ve bir yaralı olduğunu

ifadeyle kapattığı hava sahasını açtığını ilan etmiştir. Ve İran’ın “danışıklı döğüş” olarak anlaşılan saldırısı sonuçlanmıştır. İsrail bu günde Filistin’i bombalıyor. Ey dünya İran’ la oynanan oyuna eşlik eden dünya neden İsrail’ in alçaklığını ve vahşetini durdurmuyorsunuz ve kınamıyorsunuz?

İsrail - İran arasında saldırıları değişik sahalarda meydana gelse de sürpriz olmayacağı ortadadır.

Kenan KURU Trabzon TÜRKAV Başkanı

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber