FUTBOL KONUŞULDUKÇA AHMET SUAT HOCA KONUŞULACAK

Sabah saatlerinde Özyazıcı için düzenlenen törende konuşan Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Atilla Ataman, “Trabzon olarak çok önemli bir değerimizi kaybettik. Futbol adamlarının hep başarıları konuşulur. Demek ki futbol konuşuldukça Ahmet Suat Hocam konuşulmaya devam edecek” dedi. 

Trabzonspor’a çok sayıda şampiyonluk kazandıran, Türk futbol efsanesi Ahmet Suat Özyazıcı, dün akşam saatlerinde hayatını kaybetti. Trabzonspor Kulübü, vefatıyla herkesi yasa boğan Özyazıcı için Avni Aker Millet Bahçesi’nde tören düzenledi. Törene; Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu, eski Devlet Bakanı Faruk Özak, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Atilla Ataman, Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğu, Trabzonspor Kulübü Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Beşiktaş Kulübü Teknik Direktörü Şenol Güneş, Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Divan Kurulu Başkanı Ali Sürmen, Trabzonspor eski başkanları, Kaptan Uğurcan Çakır, Trabzonspor’un eski ve yeni futbolcuları, Trabzonspor camiasının önemli isimleri, taraftarlar ve vatandaşlar katıldı. Faruk Özak, Atilla Ataman, Abdullah Avcı ve çok sayıda Trabzonsporlu törende Ahmet Suat Özyazıcı ile özdeşleşen “kasket” taktı. 

HAYATINDA HİÇ BOŞ KALMAMIŞ BİR İNSANDI
Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Divan Kurulu Başkanı Ali Sürmen, Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş ve efsane futbolcu Ali Kemal Denizci törende konuşma yaparak, Ahmet Suat Özyazıcı ile ilgili duygularını dile getirdiler. Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Atilla Ataman ise, Trabzon’un en önemli değerlerinden biri olan Ahmet Suat Özyazıcı’nın vefatından derin üzüntü duyduğunu belirterek, “Sözlerimin başında çok zor günlerden geçtiğimiz dönemde depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza ve muhterem büyüğümüz, Trabzon’un değeri Ahmet Suat Özyazıcı Hocamıza Allah’tan rahmet diliyorum. Futbol adamlarının hep başarıları konuşulur. Demek ki futbol konuşuldukça Ahmet Suat Hocam konuşulmaya devam edecek. Hayatında hiç boş kalmamış bir insandı. Yani Ahmet Suat Hocam eğer futbolun içerisinde değilse dükkanının içerisindeydi. Futbolda başarılarının yanında hakikaten ahilik ruhuyla hareket eden bir esnaftı. Bu esnaf karakterini futboluna da yansıtmış oldu. Başta ailesine, Trabzonspor camiasına kulüp Başkanımız Ahmet Ağaoğlu nezdinde, teknik direktörlük camiasına Abdullah Avcı Hocamız şahsında, futbolcularımıza sevgili Uğurcan şahsında başsağlığı diliyorum. Allah mekanını cennet eylesin. Acımız çok büyük” ifadelerini kullandı. 

GÖZYAŞLARIYLA UĞURLANDI 
Efsane hoca Ahmet Suat Özyazıcı, öğle namazını müteakiben İskenderpaşa Camii’nde mahşeri kalabalık tarafından kılınan cenaze namazının ardından gözyaşları arasında Sülüklü Mezarlığı’na defnedildi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber