Hemşeri Derneklerine Devlet sözü

MAĞDURİYET SONA ERECEK

Komşu illerinden Trabzon'a gelen hasta yakınlarının konaklama ve diğer ihtiyaçlarını karşılanması noktasında Trabzon'a Hasta Yakınları Refaketçi Konukevi evi yapılması noktasında mücadele veren Hemşehri Dernekleri bu taleplerini en üst düzeyde kabul ettirmeyi başardı..

ÖZHASEKİ HEMŞEHRİ DERNEKLERİ ILE BULUŞTU

Yerel seçimler arifesinde bir dizi ziyaretlerde bulunmak için Trabzon'a gelen Çevre Şehircilik İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki Trabzon'da Hemşehri Derneklerinin Başkan ve yönetimleri ile iftar programında bir araya geldi..

Bakan Özhaseki Trabzon'da büyük bir ihtiyac olan bu

tesisin kazandırılması noktasında hemen çalışmalara başlanacağını ve kısa sürede bu işin biteceği müjdesini verdi..

GENÇ:"SÖZÜMDE DURACAĞIZ "

AK Parti Trabzon Büyüksehir Belediye Başkan adayı Av.Ahmet Metin Genç'te Hemşehri Derneklerine verdikleri sözü en kısa zamanda yerine getirip komşu illerden Trabzona gelen hasta yakınlarının yaşadığı mağduriyetlere son vereceklerini dile getirdi..

750 KİSİ KATILDI

Trabzon'da Hemsehri Dernekleri iftar ve İstişare programına Çevre Sehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı. Mehmet Özhaseki AK Parti Trabzon Milletvekilleri Adil Karaismailoğlu ve Yılmaz Büyükaydin ile birlikte Trabzon Büyüksehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu AK Parti Trabzon İl Başkanı Dr.Sezgin Mumcu AK Parti Trabzon Büyüksehir Belediye Başkan adayı Av.Ahmet Metin Genç Ak Parti Ortahisar Belediye Başkan adayı Ergin Aydin Trabzon Hemşehri Dernekleri üyesi

750 kişi katılım gösterdi...

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber