Kıymetli okuyucu Kardeşlerim!!

Geçenlerde bir büyüğümüzün Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım beni bir hayli düşündürnüştürdü. Paylaşım konusunda biraz bekledim. Yaşı epeyce ilerlemesine rağmen hala bu işlerle niçin uğraşıyorsunuz diyenlere ithafen yazılmış… 

'' Paranız, malınız, mülkünüz olsada yiyecek bulamayacağınız zamana geldiğinizde konunun siyaset olmadığını anlayacaksınız..,!

Bir karış toprağı olan toprağına koşacak ozaman siyaset boş iş karnımız doysun diyeceksiniz. Evlatlarımız birseyler yesin diye her şeyden vazgeçmek zorunda kaldığınızda sizi bu siyasilerin kurtaramayacağını ve kendi hazırlıklarını yapmışların  ta kendisi olduğunu anlayacaksınız..,!

 Sürdürülebilirlik küresel ısınma nüfus artışı ve salgın gibi korkulu sözlerle sizi tutsak edecek ve uyutacaklar ozaman konunun siyaset olmadığını anlayacaksınız,..!

 Şimdilik sahte zenginlik ile gözünüz boyansın bu günlerin bedelini ağır ödeyeceksiniz.. !

Kazanamadığınız paranın kredisini çekip sefa sürdüğünüz günler geride kalıp tamamen borç batağına battığınızda ne siyaseti be diyeceksiniz ama geç olacak ...! 

Bakara suresi 10, 11 ,12 ,205, 256 ayetler Nisa suresi 97, 119, 120 ci ayetler, Sebe süresi 20,21 ve Nahl süresi 99 ve 100 cü ayet okuyun haberimiz yoktu demeyin , ..

 İnsan neslini ve Ekini bozmaya çalışanların düzeninde sadece figüranız bunu ya tüm insanlık değiştirecek yada tüm insanlık bununla kendi sonunu getirecek .'' 
Sorun hepinizin 
Yorum sizin.. 

KalınSağlıcakla..

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber