banner240
banner237
banner238

AKÇAABATTA ANLATMA VE AYDINLATMA TOPLANTISI DÜZENLENDİ

Başkan Ekim konuşmasında “Evvela Cumhur ittifakımız Milliyetçi Hareket Partisi’nin gerçekleştirmiş olduğu “Adım Adım 2023 İlçe Anlatma ve Aydınlatma” programının hayırlara vesile olmasını diliyorum.

Devletimiz, gücünü milletimizin birlik ve beraberliğinden almaktadır. Rabbim birlik ve beraberliğimizi daim etsin. Vatandaşlarımızın teveccühüyle göreve geldiğimiz ilk günden itibaren Cumhur ittifakımızın ortağı olan Milliyetçi Hareket Partisi mensuplarımızın da desteğiyle birçok proje hazırladık ve hayata geçirdik. Akçaabat’ın nabzını birlikte tuttuk. Üretken belediyecilik ve adil hizmet anlayışıyla halkımıza her zaman daha iyi hizmet vermeye gayret ettik.

Ülkemizin kaderini belirleyecek 2023 Genel Seçimlerine hazırlandığımız bu günlerde ortak amaç ve idealleri paylaşıyoruz. Hem ülkemizin refahı hem vatandaşımızın huzuru için sevdamızın da davamızın da peşinden koşacağız.

Sevdamız memleket sevdasıdır. Sevdamız vatandaşlarımızın gönüllerini kazanma sevdasıdır. Sevdamız; Cumhur ittifakımızla birlikte dört koldan ülkemizin birliğini, dirliğini ve bütünlüğünü sağlama sevdasıdır.

İnançla, güvenle ve gönlümüzdeki hizmet aşkıyla her daim daha ileriye diyerek Durmak Yok Yola devam, Hedef 2023 diyorum.

Bu vesileyle konuşmama son verirken, bizlere her daim destek olan, İlçemize kazandırılan yatırım ve projeler için Liderimiz, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere, Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye, Bakanlarımıza, Milletvekillerimize, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanımıza, İl ve İlçe Başkanlarımıza ve emeği geçen herkese şükranlarımı sunuyorum.” Dedi

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber