Mumcu ve Aydın Sert Konuştu:

AK Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Sezgin Mumcu ve Cumhur İttifakı AK Parti Ortahisar Belediye Başkan Adayı Ergin Aydın, CHP’ye DEM Parti üzerinden yüklendi. Mumcu, “CHP’nin yaptığı ittifakları biliyorsunuz. Kent uzlaşısı, vicdan uzlaşısı diyorlar. Sizde vicdan ne arar? Vicdan olsa HDP ile PKK ile DEM ile iş birliği yapmazdınız” ifadelerini kullanırken Aydın, “CHP, DEM ile öyle bir demleniyor ki onların suyunu içiyor, onlar gibi olmaya çalışıyor.” dedi.

SORU SORDUM GEÇİŞTİRDİLER,  DEM PARTİYE GÜZELLEME YAPTILAR!

İl Başkanı Mumcu, “Ben bir soru sordum. Dedim ki, ‘Kadrolarımızı kontrol edin. Acaba kadrolarınızın içinde DEM ile iş birliği yapanlar var mı?’ Verdikleri cevap  ‘Biz sevgi dilini, kardeş dilini kullanacağız. Kimsenin kalbini kırmayacağız’ şeklinde oldu. DEM’lilere bir nevi güzelleme yaptılar. Şimdi bu güzellemenin sebebini çok daha iyi anlıyoruz. DEM Partiyle iktisaplı bir ismi Ortahisar’da Belediye Meclis üyesi adayı yapmışlar. Üstüne üstük bizlere utanmadan eski defterleri karıştırmayın diyorlar. Biz eskileri karıştırmıyoruz. Gizli gizli açtığınız yeni defterleri deşifre ediyoruz. Sizde defter bitmez.”

SİZDE VİCDAN OLSA PKK’NIN SÖZCÜSÜ DEM İLE İŞ BİRLİĞİ YAPMAZDINIZ!

“Bunların millete anlatacakları hiçbir şeyleri yok. Güney Doğu’da DEM ile halay çekiyorlar, kuzeye Trabzon’a geldiklerinde partilerinden utanıyorlar, milletvekillerinden utanıyorlar, beraber gezemiyorlar. Sizde vicdan olsa PKK’nın sözcüsü DEM ile iş birliği yapmazdınız. Bizler güzel bir kadro ile Cumhur İttifakı olarak karşınızdayız. Tertemiz bir ittifak ile karşınızdayız. Ortahisar’da dürüst, namuslu, haysiyetli iş bilen Ergin Aydın ve Büyükşehir’de de Ahmet Metin Genç Başkanımız var. 14-28 Mayıs’ta nasıl Trabzon yüzde 69’luk oy oranı ile karşıdaki ittifaka tokadı vurduysa şimdi de inşallah 31 Mart Pazar günü yine o tokadın ikincisini vuracaktır” açıklamasında bulundu.


ÖYLE BİR DEMLENİYORLAR Kİ…

Belediye Başkan Adayı Aydın ise, “Sahaya indiğimiz ilk günden bu yana hiçbir siyasi partiye cevap vermemeye çalıştık, muhatap almadık. Çünkü bizim muhatabımız, Trabzon’umuzun ve Ortahisar’ın sorunlarıdır. Biz bunlara çözüm aramak için uğraştık ve çalıştık. Ama CHP, DEM ile öyle bir demleniyor ki onların suyunu içiyor, onlar gibi olmaya çalışıyor. Milletimiz kapalı kapılar ardında bölücü örgütün uzantıları ile ‘Dem’lenenenlere, bu seçimde esaslı bir ders verecek” diye konuştu.

BİZ BUNLARI İYİ TANIYORUZ

Aydın şöyle devam etti: “Geçmişte yapmış oldukları çalışmalarla Genel Başkanlarını iftiralarla aşağı aldılar. Şimdi belden aşağı siyasetini gün yüzüne çıkarmak için çalışacak. Biz bunları tanıyoruz. Bunların ifade edeceği cümlelere kulaklarımızı tıkadık. Biz alnımız ak şekilde, milletimizle kucaklaşmaya geliyoruz. Bunun için hiçbir dedikodu bizi yıldıramaz. Bizim amacımız Trabzon’a ve Ortahisar’a hizmettir.”

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber