ORTAK AKILLA ORTAHİSAR KAZANACAK

31 Mart yerel seçimlerine geri sayım sürerken çalışmalarına hız kesmeden devam eden CHP Ortahisar Belediye Başkan adayı Ahmet Kaya, meslek odalarının temsilcileriyle bir araya geldi. Ziyaretlerinde sık sık ‘ortak akıl’ vurgusu yapan Kaya, “Bütün veriler şunu gösteriyor; biz bu seçimi kazanacağız ve 31 Mart’ta Ortahisar’da yeni bir sayfa açacağız. Göreve geldiğimizde ‘yetki bende, ben ne dersem o olacak’ anlayışıyla hareket etmeyeceğiz” dedi.

VATANDAŞ MAĞDUR EDİLDİ

Bu anlayışın Trabzon’a telafisi güç zararlar verdiğini dile getiren Kaya, “Şehrimizin simgesi Boztepe bağrına hançer gibi saplanan tünellerle ve ucube viyadük ayaklarıyla katledildi. Yenicuma Mahallesi’ni mahvettiler, yok ettiler, milleti mağdur ettiler... Adam diyor ki ‘benim evimi 70 bin liraya aldılar elimden, ben o paraya şimdi ahır alamam.’ Yaptığın iş akla, bilime, şehrin gerçeklerine uymadığı zaman hem insanları mağdur ediyorsun hem şehri mahvediyorsun hem de kaynakları israf ediyorsun. Gelinen noktada, milyarlarca lira harcanan projelere rağmen birçok sorunu çözülemediği gibi, tarihi dokusu bozulmuş, doğası tahrip edilmiş, denizinden koparılmış bir kent ile karşı karşıya kaldık” diye konuştu.

ORTAHİSAR PARMAKLA GÖSTERİLECEK

“Bugüne kadar bu anlayışla geldik, böyle devam etmemeliyiz” diyen Kaya, “Ortak akıl diye bir şey var… Bu şehrin meslek odaları var, üniversitesi var, çok iyi yetişmiş mühendisleri mimarları var. Her zaman görüşlerinden istifade edeceğiz. Meslek odalarımızın, muhtarlarımızın bize ilettikleri bütün sorunları çözme gayreti içinde olacağız. Belediyemizin tek kuruşunu dahi israf etmeden, akılcı, gerçekçi ve somut projelerle Ortahisar’ı tüm Türkiye’nin parmakla göstereceği bir marka kent haline getireceğiz” ifadelerini kullandı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber