TTB Başkanı Eyyüp Ergan'dan, Trabzonspor açıklaması

Trabzonspor ile Fenerbahçe maçında meydana gelen olaylar sonrası yaşanan gelişmeler ile TFF kurulları tarafından alınan kararların spor kamuoyunda kaygı yarattığı bildirildi.

Trabzon Ticaret Borsası (TTB) Yönetim Kurulu Başkanı Eyyüp Ergan, söz konusu müsabakada yaşananların herkesin gözü önünde cereyan ettiğine dikkat çekerek, “Buna rağmen TFF’nin ilgili kurullarının herkes ve her kesim için adaleti tecelli ettirme yerine, Trabzonspor’a ceza keserken, yaptıkları suç içeren saldırılar alenen ortada olanlara adeta imtiyaz tanımasını kabullenmek mümkün değildir” dedi.

Eyyüp Ergan, haddini bilmeyen, hududunu aşan bazı kişi ve kesimlerin yaptıkları açıklamalarla bu saldırıları Trabzon ve Trabzonluya hakaret edecek boyuta vardırdıklarını hatırlatarak şunları söyledi:

“Bu ithamları kabul etmiyor ve kem söz sahibine aittir diyerek kendilerine iade ediyoruz. Trabzonlu her daim doğrunun ve adaletin yanında olmaya özen ve çaba göstermiştir. Göstermeye de devam edecektir. TFF kurullarında adaletsizlik yapılarak kendisine yarar sağlanmasını da asla kabul etmemiş ve etmeyecektir.

Çok net ifade ediyoruz. Trabzonspor’a yapılan haksızlık ve Trabzon’a yapılan saldırılar futbolda adaleti de zedeliyor. Her ne adına olursa olsun, adaletin zedelenmesi de büyük bir tehlikedir. Bu vesile ile Trabzon ve onun en büyük değerlerinden biri olan Trabzonspor’a yapılan her türlü saldırıları da kınıyoruz.”

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber