banner240
banner237
banner238

Millet, aklınızı başınıza alın, o tek bir oyunuz ile bu milletin kaderiyle oynamaya kalmayın... Yoksa bu vatan için şehit olmuş evlatların kanlarında boğulursunuz.

Osmanlıyı yıktılar, Abdülhamid'i sürgün ettiler, ardından hala ağlıyoruz.

Mustafa Kemal ve arkadaşları bu devleti yeniden kurdular ama onu öldürerek paraların üzerinden resmini bile kaldıranlar ezanı yasakladı ama hala Mustafa Kemal’i arıyoruz.

Adnan Menderes’i; kedi, köpek mamasıyla itham ederek astılar, ardından ağlıyoruz.

Turgut Özal’ı öldürdüler, ardından ağlıyoruz.

Necmettin Erbakan’ı 28 Şubatla ezdiler, şimdi arıyoruz.

Bir yığın bilim insanımızı öldürdüler “niye kalkınamıyoruz” diye söyleniyoruz.  

Eşref Bitlis, Uğur Mumcu, Muhsin Yazıcıoğlu, Recep Yazıcıoğlu, Uğur Mumcu, Hablemitoğlu, Adnan Kahveci vs. vs… daha aklıma gelmeyen bir yığın, devlete faydalı olan kim varsa, sağcısı-solcusu demeden insanımızı öldürdüler, hala aklınız başınıza gelemdi mi?

Beş Nisan kararları ile bu ülkeden bir gecede 400 milyar doları çaldılar, Ankara’da bir kasa yere düştü diye, bir kitap atıldı diye devlet çöktü, bir gecelik repo faizi % 7500 e çıktığı zamanı ne tez unuttuk? Bu ülkeye bunlar yaşatıldı. Hala aklınız nerede?

Başkent sokaklarında bile bombalar patlıyordu her gün, ne tez unuttuk?  Yoksa siz o bombaların yeniden patlamasını mı istiyorsunuz?

Görüyorum ki, o tek bir oyu ile devleti yönetmeye kalkan çokbilmişler; dolar, yuro, faiz, mazut, patates, bulgur pilav ile uğraşanlar, Allah göstermesin ama iş işten geçtikten sonra o patatesi, soğanı, yiyecek sofra, altına sığınacak çatı bile bulamazsınız. Doları, yuroyu kullanacak yer bulamazsınız. Sonra o bir oyu bin oy yapsanız da hiçbir işe yaramayacak, istediğin yere ver…!

Vatan, millet Sakarya teranesi atıp kendi parasını satıp gavur parasına itibar edenler de kendi vatanını satıyor demektir.  

Ben, kendi paramı gavurun parasına satacak kadar vatanımı satacak biri değilim vesselam.  

Dış güçlerin köpekleri, Hasan Sabbah gibi, Sn. Erdoğan’ın etrafında sinsice, tabandan tavana kadar yerleşmeye çalışıyor. Sanmasınlar ki onlardan kimsenin haberi yoktur. Ortalık bir karışırsa onlar kaçacak delik bulamayacaklar ve kopartılacak ilk kelle de onların kellesi olacaktır. Bunu ben bile biliyorsam ya devlet ne kadarını bilir! Bu ülke istihbaratı, bugüne kadar dünyanın en güçlü istihbarat örgütlerinin elamanlarını bile yakalayabiliyorsa onları da kan gruplarına kadar biliyor demektir.

Ben, sonuna kadar okçular tepesinde, oğlum ise cephededir, terk eden de vatan hainidir. 

( Mümin Sağlam)

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber