"CHP Gençlik Kolları, Ulusoy Lisesi Stadı'nda Bahar Şenlikleri Kapsamında Buluştu"

Yomra İlçe Başkanı Galip Pekşen ve Of İlçe Başkanı Fahri Kaptanoğlu'nun yanı sıra, Of İlçe Başkan Yardımcısı Hüseyin Şahin ve Of İlçe Sekreteri Mertcan Atik gibi önemli isimler de gençlerin enerjik maçına katıldılar. Yomra'dan gelen konuklar arasında CHP Yomra Gençlik Kolları Başkanı Efe Zor ve Yomra Halk-Lis Başkanı Buğra Kağan da yer aldı.
Bu heyecan verici etkinliğe katılan tüm gençlere ve maçı izleyen tüm vatandaşlara teşekkür edildi. Yomra'dan ilçeye misafir olarak gelen gençler, dostluk ve sporun birleştirici gücünü bir kez daha göstermiş oldular.
Maç sonunda CHP Of İlçe Sekreteri Mertcan Atik:  "Bu tür etkinliklerin gençler arasında dayanışma ve dostluk duygularını güçlendirdiği gibi toplumsal birlikteliğe katkı sağlamaktadır. 4 haftadır bu etkinliğimize devam ediyoruz. Devam da edeceğiz.  Her hafta sonu bir ilçemizi Of'ta stadımızda misafir olarak karşılakmaktan onur duyuyoruz. Gençlerimizin kendi aralarında oluşturdukları bu sıkı dostluklar bizi çok mutlu ediyor. Bu organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.Diğer tüm ilçelerimize bu tarz organizasyonların örnek teşkil etmesini temenni ediyoruz." açıklamasında bulundu.


Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber