Kurban Bayramı Dolayısıyla İlimizde Bir Dizi Program Gerçekleştirildi

Kurban Bayramı Münasebetiyle bir dizi program gerçekleştiren Trabzon Valisi Yücel Yavuz, ilk olarak Bayramı Namazını İskenderpaşa Camii’nde kılan Trabzon Valisi Yücel Yavuz namaz sonrası vatandaşlarımızla bayramlaştı. Buradaki bayramlaşmanın ardından Vali Yavuz, protokol üyeleri ile birlikte şehitliği ziyaret ettiler.

Şehitlerimizin aziz ruhları için Kur’an-ı Kerim okunmasının ardından Vali Yavuz ve beraberindekiler şehitlerimiz için dua edip, mezarlara karanfil bıraktılar. Vali Yavuz daha sonra şehit ailelerimle yakından ilgilenerek bir süre sohbet etti.

Şehitlik ziyaretinin ardından Vali Yavuz, 17. Komando Tugay Komutanlığı’nı, Sahil Güvenlik Grup Komutanlığı’nı, İl Jandarma Komutanlığı’nı,  İl Emniyet Müdürlüğü’nü, 112 Acil Çağrı Merkezi’ni Büyükşehir İtfaiye Müdürlüğü’nü ziyaret ederek, görevi başındaki personelin bayramını kutladı. 

Fatih Devlet Hastanesinde tedavi gören hastaları da ziyaret eden Vali Yavuz ve beraberindekiler hastaların ve yakınlarının bayramını kutlayıp kendilerine acil şifalar dilediler.

Program, Vali Yücel Yavuz ve eşi Şengül Yavuz, huzurevinde kalan büyüklerimizi, devlet koruması altında kalan çocuklarımızı ziyaret etmesi ve bayramlaşması ile sona erdi. 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber