Rektörlük Özel Kalemi Esra Bostan İçin Veda Töreni Düzenlendi

Karadeniz Teknik Üniversitesi’nin (KTÜ) çeşitli birimlerindeki hizmetlerinden sonra 12 yıldır Rektörlük Özel Kalemi olarak görevini sürdüren ve kurumlararası açıktan atama ile geçiş yaptığı T.C. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'nda meslek hayatına devam edecek olan Esra Bostan için Rektörlük binasında veda töreni düzenlendi. Senato Salonu'nda gerçekleştirilen törene; KTÜ Rektörü Prof. Dr. Hamdullah Çuvalcı, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Akif Cinel, Prof. Dr. Cemil Rakıcı ve Prof. Dr. Halil İbrahim Okumuş, Genel Sekreter V. Prof. Dr. Bünyamin Er, Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Beziroğlu ve Ufuk Öztürk ile Rektörlük personeli katıldı.

“KTÜ’yü En İyi Şekilde Temsil Edecek”
Törende, duygu ve düşüncelerini dile getiren KTÜ Rektörü Prof. Dr. Hamdullah Çuvalcı yaptığı konuşmada, “Bugün, Üniversitemizde 20 yıl özveri ile çalışmış olan bir isme veda ediyoruz. Gerçekten bizim için zor olsa da aynı zamanda gurur verici. “KTÜ Ekolü”nün bir mensubu olarak gideceği yeni kurumda hem bizi en iyi şekilde temsil edecek hem de yeni kurumuna çok fazla katkı sağlayacak. Kendisine özverili çalışmaları ve hizmetleri için teşekkür ediyorum.” dedi.  Duygusal bir konuşma yaparak mesai arkadaşlarına veda eden Esra Bostan ise KTÜ Ekolü’ne mensup olmanın gururu ve sevincini yaşadığını belirterek KTÜ’de geçirdiği yılların kendisi için unutulmaz olduğunu ve burada edindiği tecrübelerin, hayatının her alanında ona rehberlik ettiğini ifade etti.

Veda töreni, Rektör Prof. Dr. Hamdullah Çuvalcı’nın Esra Bostan’a, Teşekkür Plaketi takdim etmesi ve hatıra fotoğrafı çektirilmesinin ardından sona erdi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber