Dost Kervanı beğenildi..

Hamamizade İhsanbey Kültür Merkezi’nde düzenlenen “Dost Kervanı” isimli türkü gecesi tek kelimeyle muhteşemdi. Eyüp Köse’nin sunduğu, şef Yıldıray Cihanoğlu’nun yönettiği gecede gerek sahne düzeni, gerek kıyafet ve türkü seçimi, gerekse de katılım üst seviyeydi.

Muhteşem türküler..

Anadolu’yu harmanlayan konserin birinci bölümünde Sinem Kavanoz, Hüseyin Sivri ve Ayten Cansız solist olarak sahne alırken, ikinci bölümde de Gamze Kara, Şefik Pak ve Arslan Ardıç mikrofon başına geldiler. Bu bölümde ayrıca koro şefi Yıldıray Cihanoğlu da bağlaması ve sesiyle geceye renk kattı.

Sezon bitti, dinlenme zamanı..

Programın sonunda gecenin mimarı şef Cihanoğlu’na ve derneğin yöneticilerinden Osman Akyürek’e plaket takdim edildi. Gecede konuşan dernek başkanı Dr.İsmet Sadi Ülker emeği geçenlere teşekkür ederek “Görevde bulunduğum süre içerisinde her zaman en iyi konserimiz bu oldu dedik. Ama baktık ki daha iyisini yapıyoruz. Biz her zaman daha iyisini yapmaya çalışacağız. Elbette bunları yaparken sizlerin de bize olan desteğini unutmuyoruz. Şimdilik sezonu noktalıyoruz. İnşallah Sonbaharda yeniden görüşürüz.” Diye konuştu.

Cihanoğlu’ndan veda sinyali..

Derneğin başarılı koro şefi Yıldıray Cihanoğlu da “Burada bulunduğum süre içerisinde dernekle hiçbir sorun yaşamadım. Bir şekilde yöneticilerimizle konuşarak bazı şeyleri çözdük. Taka Derneğine gönül bağım bakidir. Her zaman destekçileri olacağım. Ancak bir süre dernek çalışmalarından ayrı kalacağım.” Dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber