EMİROĞLU  BAŞKAN KARADERE'YE TEŞEKKÜR ETTİ

Emiroğlu Medya Reklam ve Yayıncılık sahibi Manşet 61 ve Haberim Hamsi haber sitelerinin Genel Koordinatörü Bekir Sami EMİROĞLU, Espiye Belediye Başkanı Mustafa KARADERE ile gündemi değerlendirdi. 
Emiroğlu Medya Reklam ve Yayıncılık sahibi Manşet 61 ve Haberim Hamsi haber sitelerinin Genel Koordinatörü EMİROĞLU ilçesini adeta turizm cenneti yapan Espiye Belediye Başkanı Mustafa KARADERE ile Yedi Değirmen Tabiat Parkı’nda TRT’de program yapımcısı Şafak Karaman’ın işletmesini yaptığı doğa harikası restoranında karşılaşarak bir süre sohbet ettiler. Başkan KARADERE Genel Koordinatörümüze buraları nasıl buldunuz diye soru yöneltince EMİROĞLU; ”Harika bir yer, adeta cennet misali yer burada böyle güzel bir işletme açılması ve bu işletmeye sizin gibi doğa aşığı, ilçesine aşık bir Belediye Başkanı ancak bu kadar yapar” diyerek ekledi; “Ben sıkça seyahat eden biriyim. Son dört yılda Espiye’de gözle görülür yatırımlar yapıldı. İşte örnek birinci örnek burası diyerek Başkan KARADERE'ye çalışmalarından dolayı bir araştırmacı gazeteci olarak teşekkür etti. Başkan KARADERE; “Biz ilçemizi ve halkımızı seviyoruz ne yaparsak onlar için yapıyoruz ilçemize bir şeyler kazandırmaya çalışıyoruz turizm faliyetlerine önem veriyoruz ilçemizin güzel görünmesi için alt yapılara gerekse üst yapılara önem veriyoruz bizim hafta sonumuz yok halkımızla iç içeyiz onların iyi gününde acı gününde yanlarında olmaya özen gösteriyoruz tüm ekibimle Espiyelilerin yanındayız” dedi. 
Daha sora Genel Koordinatörümüz EMİROĞLU ve Başkan KARADERE günün anısına hatıra fotoğrafı çekilerek güzel bir günde haber sitelerimizde en yakın zamanda  canlı olarak bir program yapmak için sözleşip ayrıldılar. 
Yedi Değirmen işletme sahibi TRT’de program yapımcısı Şafak KARAMAN; “İşletmemizi yeni açtık daha tanıtıma zaman ayıramadım  inşallah sizlerin sayesinde daha da tanınacağız. Sizleri yeniden burada görmek dileğiyle” diyerek uğurladı. Genel Koordinatörümüz EMİROĞLU ise “Böyle bir yerde işletme açmak ve işletmek cesaret ister sizleri bu cesaretinizden dolayı tebrik ediyor ve misafirperverliğinizden dolayı sizlere teşekkür ediyorum.” dedi

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber