YILDIZ’DAN EK YERLEŞTİRME MÜJDESİ

Avrasya Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Ömer Yıldız yaptığı açıklama ile öğrencilere ve ailelerine seslendi. Yıldız, bu tatlı üniversiteli olma yarışında ter döken tüm öğrencilerimiz Avrasya Üniversitesi adına kutluyorum. Kazanan ve kayıt yaptıran öğrencilerimiz artık ailemizin bir parçası olmuştur. Kayıt hakkı doğmayan öğrencilerimiz hiç üzülmesinler şimdi de ek yerleştirmeler ile yine Avrasyalı olabilirler. Kapsamlı burs ve indirim imkanlarımız ile ek yerleştirme kılavuzunda yer alacağız. Öğrencilerimiz bu süreç içerisinde her türlü bilgiye ulaşmak için telefonla arayabilir ya da yakın illerde bulunanlar, üniversitemizin Pelitli yerleşkesine gelerek deneyimli rehberlerimizden bilgi alabilirler.

Değerli Öğrencilerimiz,

Eğitim emek, sabır, uzun çalışma süreci ve odaklanma gerektiren çok önemli bir uğraştır. Bu uğraşta başarılı olmak hepinizin temel hedeflerinden biri olmalıdır. Üniversitemizde alacağınız eğitim sizlerin mesleki gelişiminizin başlangıç noktası olacaktır. Avrasya Üniversitesinde alacağınız eğitim başarılı birer meslek insanı olmanızı ve çevresiyle uyumlaşabilen, liderlik edebilen tam donanımlı bireyler olmanızı da sağlayacaktır. Tüm bu süreç içinde size rehberlik edecek olan temel değerler ise erdem, bilgi ve gelişim olacaktır.

Değerli Veliler,

Bugüne kadar üniversitemize gönderdiğiniz tüm öğrencilerimizi bağrımıza bastık, en iyi eğitimi vermeye gayret ettik. Ülkesini, bayrağını çok seven alanında en donanımlı kişiler olmaları için çok çalıştık. Sizlere bu şekilde teslim ettik. Avrasya ailesi bu şekilde büyüyerek sınırlarını aştı. Uluslar arasılaşma sürecini en istikrarlı şekilde sürdürüyoruz. Bundan sonra da bizlere güvenerek teslim edeceğiniz evlatlarınıza en iyi şekilde yetiştireceğimizden emin olunuz. Avrasya Üniversitesi sizlerin desteği ile var olacak ve ilelebet devletine faydalı olacak gençleri yetiştirmeye devam edecektir.

BAŞARIDAN, BAŞARIYA KOŞACAĞIZ

Geçtiğimiz dönemlerde hem bölümler bazında, hem fakülteler bazında birçok alanda projeler ürettik, büyük başarılara imza attık. İnanıyorum ki tüm hocalarımız ve öğrencilerimiz gelecek dönemde de büyük projelere imza atacak bizleri de gururlandıracaklardır. İnşaat mühendisliğinden , Mimarlığa, Gastronomi ve Mutfak Sanatlarından, çocuk Gelişimine, İç Mekan Tasarımından, Mimari Restorasyona onlarca bölümümüz başarı için yarışacaktır.

Sizlerde bu büyük başarıların bir parçası olabilirsiniz.

Avrasya Üniversitesi denize sıfır üç yerleşkesinde, alanında deneyimli akademisyenleri ile, standardın üzerinde laboratuar ve sosyal olanakları ile siz geleceğimiz gençlerimizi bekliyor.

*ÜNİVERSİTELİ OLMAK İÇİN SON ŞANS, EK YERLEŞTİRMELER SİZİ AVRASYALI YAPACAK

*PEKİ, NEDEN AVRASYA ÜNİVERSİTESİ BÖLÜMLERİNİ TERCİH ETMELİSİNİZ?

Avrasya Üniversitesi Karadeniz Bölgesinde bulunan tek vakıf üniversitesidir. Ulaşım problemi olmayan üç yerleşkesi en iyi şartlarda eğitim imkanı sunmakta, yenilikçi ve uygulamaya dayalı eğitim anlayışını üniversitenin tüm bölüm ve programları sahiplenerek uygulamaktadır. Üniversitenin tercih edilmesi için pek çok sebep sıralanabilir. Başlıca birkaç bölüm ve programı neden tercih etmeliyiz sorusuna şu şekilde yanıt verebiliriz.

NEDEN İNŞAAT MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ?

*Çünkü insanların olmazsa olmaz temel ihtiyacı barınmayı karşılayan bir bölümdür.*Çünkü bu bölüm hayatı kolaylaştırmak, insanların hayatlarını daha sağlıklı bir biçimde yürütmesini sağlamak ve insan hayatının kalitesini arttırmayı amaçlamıştır. *Çünkü insanların günlük hayatının bir parçasıdır ve bununla birlikte insan hayatını doğrudan etkileyen yolların, su kanallarının ve binaların tasarımdan yapımına kadar her aşamada rol oynayan bir alandır.* Çünkü hem iş sahasında hem de ofis ortamında çalışma imkânı sunmaktadır. *Çünkü teknolojik, kültürel ve sosyal değişimler doğrultusunda yeni fikirler geliştirebilir, yaratıcılığınızı kullanarak toplumsal yaşamı şekillendirebilirsiniz. *Çünkü halk sağlığı ve insanların güvenliği gibi somut problemleri çözebilir, insanlara hizmet edebilirsiniz. *Çünkü dünyanın her yerinde çalışma imkanı bulabilir, iyi bir kariyere sahip olabilirsiniz.

NEDEN MİMARLIK BÖLÜMÜ?

Mimarlık mesleğini tercih etmek için pek çok neden sıralanabilir: Mimarlık eğitiminin içeriği sosyal, sanatsal, teknolojik, konuları içerir, tasarlama ve yaratma dillerine hakimiyet kurduğu için sanatla eşleştirilen bir disiplindir.İnsanların yaşamak ve sosyal aktiviteleri gerçekleştirmek gibi amaçlarla kullanacağı tüm yapıları tasarlama olanağı sunar; Yaratıcılığın özgürce ortaya çıkabildiği alandır, hayalleri gerçekleştirmeye olanak verir; Keşfetmeye, hayal etmeye ve üretmeye izin verir; Toplumda insanların saygı duyduğu bir meslektir; Mimarlık bir iş değil, bir yaşam biçimidir; Özgür davranış ve sıradışılığın içselleştirildiği ender mesleklerdendir, mimarlar adeta rol model olabilirler.Mimarlar çok çeşitli alanlarlarda ve ortamlarda çalışma olanağı bulabilirler. Mimarlar çok çalışırlar, ilerleyen yaşla deneyim ve değer kazanırlar, biriken tecrübenin en çok iş yaptığı disiplinlerden birisidir.

NEDEN ELEKTRİK ELEKTRONİK MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ?

Matematik ve fen bilimlerine ilgili ve bu alanlarda başarılı olduğun için. *İnsan hayatını geliştirebilme ve iyileştirebilme imkanı sunduğu için.*Otomotivden sağlığa, enerjiden telekomünikasyona kadar pek çok sektörle ilgili bir alan olduğu için,*Problemlere farklı açılardan bakma, problem çözme ve analiz becerilerini geliştirmeye yardımcı olduğu için,*Pek çok alanda kullanılan elektrikli ve elektronik cihazları tasarlama ve yeni ürünlerin üretiminde rol oynama imkanı sunduğu için,*Mezuniyet sonrasında çeşitli sektörlerde çalışma olanağı ve güvenli bir gelecek imkanı sağladığı için,*Hayatın her alanında birey için gerekli ve bireye yardımcı olan zaman yönetimi, disiplinli çalışma ve güçlü iletişim becerileri geliştirmeye yardımcı olduğu için,*Sürekli gelişen ve yenilenen bir alan olmasının yanı sıra hayat boyu öğrenmeye destek olduğu için,*Dünyanın her yerinde çalışma imkanı sunan evrensel bir alan olduğu için

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber