BAŞKAN SARIALİOĞLU ASFALT ÇALIŞMALARINI YERINDE İNCELEDI
Of Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, Kıyıcık Mahallesi Yeni sokakta sıcak asfalt çalışması yaptı. Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu ise yapılan sıcak asfalt çalışmalarını yerinde inceleyerek mahalle sakinleriyle sohbet etti.
ASFALTLAMA ÇALIŞMALARI KIYICIK MAHALLESİNDE DEVAM EDİYOR
Asfalt çalışmalarının birçok noktada devam ettiğini ifade eden Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, yapılan çalışmaların Of halkı için hayırlı olmasını diledi.  Belediye Başkanı Sarıalioğlu, “İlçemizin bütün yollarını konforlu yapmak için gayret gösteriyoruz. Bazı bölgelerde yeni açılan yollarda asfalt çalışması yaptığımız gibi, ekonomik ömrünü tamamlayan yolların da bakım ve onarımını yapıyoruz. Bu yollarımızda onlardan birisi. Kıyıcık Mahallesi Yeni sokakta yoğun olarak kullanılan bir yola sahip. Bu nedenle bu sokağı da sıcak asfalt yapıyoruz. Burada olduğu gibi birçok mahallemizde program dahilinde asfalt çalışmalarımız sürüyor” dedi.
MAHALLE SAKİNLERİNDEN BAŞKAN SARIALİOĞLU’NA TEŞEKKÜR
Mahalle sakinleriyle bir süre sohbet eden Başkan Sarıalioğlu, Kıyıcık Mahallesi sakinlerinin sıkıntılarını dinledi. Kıyıcık Mahallesi Muhtarı Mehmet Holoğlu, Mahalle sakinleri, mahalleye yapılan hizmetler ve yolun asfaltlanması vesilesiyle çalışmaları yerinde inceleyen Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu olmak üzere tüm belediye ekiplerine teşekkür etti.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber