TÜYAP, TÜKETİCİ HAKLARI KÖRFEZ TEMSİLCİSİNİ ZİYARET ETTİ
TÜYAP (Tüm Fuarcılık Yapım A.Ş ) temsilcisi Sn. Mehmet DAĞLAROĞLU, Tüketici Hakları Derneği Körfez Temsilcisi Orman Endüstri Mühendisi Rasim KIRVELİ,yi iş yerinde ziyaret etti. Ziyarete istinaden yapılan görüşmede KIRVELİ: ‘’ TÜYAP fuarcılık alanında ülkemizde ciddi yer edinen, fuarcılık, lobicilik faaliyetlerini en iyi yapan kurumların başında geldiğini düşünüyorum. Kocaeli ilimiz, sanayisiyle ülkemize önemli katma değer sağlamaktadır. Yeni pazarların, yeni müşteri ve tedarikçilerin bulunması açısından ilimizdeki fuarların düzenlenmesi, ilimizin geleceği açısından çok önemlidir. SANTEK, Bilişim Fuarı, Kitap ve İDEV gibi fuarlar ilimizde düzenlenmektedir. İDEV – 2018 için artık alışılmışın dışında bir fuar olmalıdır ki hem katılımcının hem de ziyaretçilerin yeterince dikkatini çeksin.Tabi dikkat çekici bir fuar düzenlerken özellikle katılımcıyı dezavantajlı bir konuma, ziyaretçiyi boşa düzenlenmiş bir fuar gibi yorumların yapılmadığı bir fuar olmalıdır. İDEV (Doğu Marmara İdeal Ev, Evlilik ve Konut Fuarı )’nda özellikle evlenecek, yuva kuracak tüketicilerimizin evlilikle ilgili aradıkları her şeyi tek çatı altında toplayan bir fuar olmasıdır.TÜYAP Anadolu Fuarları A.Ş. Genel Müdürü Sn. Cihat ALAGÖZ ün de bu fuar için çok çaba sarf ettiğine, her türlü fikre açık olduğuna bizzat şahit oldum.
  Fuarın katılımcı profili, Gelinlik ve Moda Evleri, Organizasyon Firmaları, Oteller ve Restoranlar, Düğün Salonları, Fotoğraf Stüdyoları, Çeyiz Firmaları, Ev Tekstili, Mobilya, Beyaz Eşya, Zücaciye, Mutfak Banyo Ekipmanları, Halı ve Dekorasyon Ürünleri, Çiçekçiler, Kuaför ve Güzellik salonları, Ayakkabı, Çanta, İç giyim, Hazır Giyim, Takıcılar ve kuyumculardır.
Fuarın ziyaretçi profili ise
Mobilya Mağazaları
Zincir Mağazalar
Toptancılar
Dağıtıcılar
İthalatçılar
İhracatçılar
Profesyonel Satın Alma Yetkilileri
Bayiler
Mimar ve İç Mimarlar
Taahhüt Firmaları
Dekoratörler
Endüstriyel Tasarımcılar
Yeni Evlenecek Çiftler
Nihai Tüketicilerdir.’’
TÜYAP (Tüm Fuarcılık Yapım A.Ş ) temsilcisi Sn. Mehmet DAĞLAROĞLU, ‘’ İDEV 2018 fuarının çok daha renkli geçeceğini belirtmiştir. Çünkü TÜYAP fuarcılıkta başarısızlığı kabul eden bir kuruluş değildir. TÜYAP ‘ın sektördeki yerinden bahsedecek olursak
36 Yıllık deneyimi, 720 çalışanı, 100’den fazla meslek örgütüyle aktif iş birliği ile TÜYAP, sektörün öncüsü ve lideridir.
  TÜYAP Grup Şirketleri Türkiye’deki fuar alanlarının yaklaşık %55’sini kontrol etmektedir.
  TOBB Fuarlar komitesi üyeliği,
  TOBB Türkiye Fuarcılık Sektör Meclisi Başkanlığı,
  Türkiye Fuar Yapımcıları Derneği kurucu üyeliği ve başkanlığı,
DEİK (Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu) Türk-Avrasya İş Konseyi üyeliği,
  ICC Uluslararası Ticaret Odası üyeliği,
  ICCA Uluslararası Kongre ve Toplantı Derneği üyeliği,
  UFI Küresel Fuar Endüstrisi Birliği üyeliği,
  INTEREXPO Uluslararası Ticaret Fuarlarına Ulusal Katılımlardan Sorumlu Organizatörler    Birliği’nin tek Türk üyesidir ve bu örgütün 1996-1997 ve 2003-2004 dönemi Dünya Başkanlığı görevini üstlenmiştir.‘’ Dedi.
Ben Tüketici Hakları Körfez Temsilcisi olarak katılımcılara veya katılmayı düşünenlere şu tavsiyelerde bulunmak istiyorum. Devletimizin KOSGEB kanalıyla fuara katılan katılımcılara verdiği %50 destekten faydalanmalarını tavsiye ediyorum. KDV hariç fiyatın % 50sini KOSGEB karşılamaktadır. Örneğin fuarın m2 si 120 TL ise, m2 sinin 60 TL sini KOSGEB karşılamaktadır. Bu fuarlarla daha çok kitleye erişebilmek mümkündür. Belediyeler, Ticaret Odaları ve diğer Sivil Toplum Kuruluşları olarak ilimizin katma değerine katma değer katmak için fuarın tanıtımı ziyareti artırmak için elimizden geleni yapmalıyız. 
TÜYAP (Tüm Fuarcılık Yapım A.Ş ) temsilcisi Sn. Mehmet DAĞLAROĞLU’ na ziyaretlerinden ötürü teşekkür eder, İDEV 2018 fuarının dolu dolu geçmesini temenni ederim.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber