Atahan’dan Erkekliğe ilk Adım..

Geçen hafta başında Medicalpark Hastanesi’nde sünnet olarak erkekliğe ilk adımı atan Trabzon Ortahisar Belediyesi Özel Kalem Müdürlüğü Personellerinden Canan Kalaycı-Ayhan Kalaycı’nın 4 yaşındaki oğulları Atahan Kalaycı’ya sünnet mevlüdü yapıldı.  

Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan program daha sonra Trabzon Müftülüğü Tasavvuf musikisi sanatçısı olan Naci Bülbül’ün seslendirdiği ilahiler ve semazen gösterisiyle devam etti. 

Protokol yalnız bırakmadı..

Sünnet mevlüdüne AK parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr.Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Ortahisar Belediye Başkan Yardımcıları Abdullah Uraloğlu ve Firar Bayrak, Akçaabat Belediye Başkan Yardımcısı Cevat Birinci, Trabzon Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Yusuf Turgut ve Yönetim Kurulu Üyelerinin yanı sıra, Samsun Kalaycıoğullları Dernek Başkanı Yılmaz Kalaycı ve ailesi, Ordu Kalaycıoğulları Dernek Başkanı Bilal Yüksel ve ailesinin yanı sıra çok sayıda davetli katıldı. 

Programda konuşan Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr.Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, “Biz hayatın ne kadar çabuk geçtiğini bu delikanlı yavrumuzda gördük. Onun doğduğu günü çok yakın gibi hatırlıyorum. O kadar çabuk geçiyor hayat. O bakımdan ne varsa kardeşlikte, barışta, insanlıkta var. Şu güzel tabloda var.  İnşallah annesiyle-babasıyla birlikte nişanını da düğününü de yaparlar. Allah inşallah hayırlı uzun bir ömürle birlikte milletine, memleketine, vatanına, devletine hizmet etmesini nasip eder. Başta ailelerini tebrik ediyor, her zaman yanlarında olduğumuzu söylüyorum.” Diye konuştu.

Akçaabat Belediye Başkan Yardımcısı Cevat Birinci de “İyi aileler, hayırlı evlatlar yetiştirir. 3 erkek evladıyla vatana asker yetiştiren Kalaycı ailesini tebrik ediyorum.” Dedi.   

AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi, Trabzon Ortahisar Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah Uraloğlu, Samsun ve Ordu Kalaycıoğullları dernek başkanları da tebrik mesajlarıyla birlikte minik Atahan’ı kutladılar. Akçaabat Belediye Başkan Yardımcısı Birinci’nin yaptığı mevlüt duasıyla sona eren programda davetlilere ikramlar sunuldu. Minik Atahan’a çeşitli hediyeler verilirken, davetlilere de günün anısına küçük Kur’an-ı Kerimler takdim edildi. 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber