Performans Sokağı’nda Can Gox Rüzgârı Esti

Beyoğlu İstiklal Caddesi’nin en önemli tarihi yapılarından biri olan Grand Pera’da yer alan Türkiye’nin ilk ve tek sokak sahnesi Performans Sokağı, 22 Eylül Cumartesi akşamı müzikseverleri Can Gox ile buluşturdu.

Türkiye’nin ilk ve tek sokak sahnesi Grand Pera Performans Sokağı, 22 Eylül Cumartesi akşamı sahnesinde Can Gox’u konuk etti. Müzik tutkunlarının büyük ilgi gösterdiği konserde, Can Gox “Drama Köprüsü”, “Haydar Haydar”, “Unutama Beni”, “Neredesin Sen”, “İçimde Ölen Biri Var” gibi unutulmaz şarkıları izleyicilerle birlikte seslendirdi. Beyoğlu’nun büyülü atmosferini müzikle buluşturan Performans Sokağı’nda konserler Ekim ayında da devam edecek. 6 Ekim’de sevilen şarkıcı Mirkelam Performans Sokağı’nda sahne alacak. 6 Ekim Cumartesi akşamı 22.45’te başlayacak Mirkelam konserinin biletlerine Grand Pera gişelerden ve www.biletix.com/etkinlik/VBQ08/TURKIYE/tr adresinden ulaşabilirsiniz.

Birbirinden keyifli konserler, festivaller, tiyatrolar, sanat performanslarının yeni adresi Performans Sokağı’nda gerçekleşecek tüm konserlerle ilgili detaylı bilgi edinmek ve bilet satın almak için www.biletix.com/mekan/RI/TURKIYE/tr adresini ziyaret edebilirsiniz

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber