Saadet Partisi Trabzon İl Başkanlığı Kasım Ayı Divan Toplantısına Yoğun Katılım Vardı

Toplantıya Saadet Partisi genel başkan yardımcısı Fatih Aydın, GİK üyesi Süleyman Tekbaş, Saadet partisi Trabzon il müfettişi Şakir Şahintaş, il başkanı Cevat Kurt, il başkan yardımcıları, ilçe başkanları ve ilçe yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra gençlik kolları ve MİLKO başkanları da katıldı.

Toplantının raporlar ve müzakereler bölümünden sonra söz alan genel idare kurulu (GİK) üyesi Süleyman Tekbaş,  Mart 2019’da yapılacak olan yerel seçimlerin önemini hatırlatarak, en başarılı sonuçları almak için gereken bütün hazırlıkları şimdiden tamamla gayretinde olduklarını söyledi.

Tekbaş sözlerini şöyle devam etti: “ Yeniden Milli Görüşçü belediyecilik anlayışını hayata geçirmek için, çok ciddi ve gayretli bir çalışma sürdürmekteyiz. Bu kapsamda halkımızın karşısına Saadet Partisi belediye başkan adayı diye çıkaracağımız isimler ehliyet ve liyakat sahibi, güvenilir, adaleti gözetecek hizmet âşıkları olacaktır.” Dedi.

Daha sonra söz alan Saadet Partisi genel başkan yardımcısı Fatih Aydın’da seçim çalışmalarını inançlarının gereği şeklinde, insanları kutuplaştırmadan ve ötekileştirmeden yürüteceklerini söyledi.

Genel başkan yardımcısı Fatih Aydın, sözlerini şöyle sürdürdü: “  Trabzon teşkilatımız ülke genelinde yaptığı çalışmalarla her zaman örnek olmuştur. Bu durumun Mart ayında yapılacak olan yerel seçimlerde de sürdüreceğinden eminim.

Bizler Saadet Partisi olarak halkımızı çaresizlik algısı içine sokmak isteyen iktidarın ve onun güdümündeki havuz medyasının gayretlerini boşa çıkaracağız. AKP yönetimi kendilerinin olmadığı bir durumda ülkenin de olmayacağını iddia ederek, halkımızı korku ve endişe içerisinde tek çözüm kendileri olduğuna inandırmaya çalışıyor.

Biz diyoruz ki; hayır, ÇARE VAR. Çare Saadet Partisinin Milli ve yerli çözüm reçeteleridir. Sizden önce de kendisini vazgeçilmez zanneden iktidarlar oldu bu ülkede. Şimdi onlar yok, ancak ülkemiz varlığını pek tabii sürdürmektedir.

Bizler halkımızı birbirine düşman etmeden, toplumun her kesimini kucaklayacak bir anlayışın mensuplarıyız. Dolayısı ile iç barışı gerçek manada tesis edecek olan da bizleriz. İçeride bir ve güçlü bir millet olduğumuz gün bize kastetmiş olan dış tehditler kendiliğinden ortadan kalkacaktır.” dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber