110. MERKEZİNİ ANTALYA LARA’DA AÇTI!

Dünyanın her ülkesinde temsilcileri olan Dünya Değişim Akademisi 110. merkezini Antalya’nın Lara bölgesinde açtı.“Şimdi değişim zamanı!” vizyonu ile kısa zamanda Türkiye’den yurtdışına açılan, dünyanın en güçlü değişim tekniklerini her yerde aynı itina ve titizlikle uygulayan tam donanımlı Değişim Uzmanları,temel amaçlarının dünya barışı olduğunu açıkladılar.

Gözbebeği turizm beldesi Antalya-Lara’da kalabalık ve geniş katılımla gerçekleşen açılışta, dünyanın her ülkesinde açılmakta olan kurumun yerli ve yabancı Değişim Uzmanları ve Antalya’dan da geniş katılım vardır. Açılışta yapılan nefes, biyoenerji çalışmaları, nefretten özgürleşme, öfkeyi dönüştürme, farkındalığı ve sevgiyi artırma teknikleri ile dünya barışına katkı amaçlandı.

Değişim Uzmanları kurumun amacını; dünyada barışı sağlamak, ülkemize komşu sınırlarda ve tüm gezegenimizde yaşanan kaos ortamına, dünyanın en güçlü Değişim Sanatı teknikleri ile temelden çözüm bulmak olduğunu açıkladılar. Bireyin ve toplumun pozitif yönde gelişimi üzerine Değişim Sanatı eğitimi veren kurumda temel olarak nefes, biyoenerji, vücut çalıştırma teknikleri, konsantrasyon ve derin gevşeme çalışmaları sunuluyor. Stres Yönetimi, Öfkeyi Dönüştürme, Korkuyu Aşma, Depresyondan Özgürleşme, Kıskançlık Kontrolü, Başarı, Kendini İfade Etme, İletişim, Affetme, Güçlü Olma Sanatı gibikişinin ihtiyacına uygun pek çok değişimprogramı var.

Kendinideğiştir, dünyandeğişsin; dünyanıdeğiştir, dünyadeğişsin” mesajı veren Değişim Uzmanları,ülkemizde ve yurtdışında gönüllü, halka açık organizasyonlar da düzenliyorlar.DünyaDeğişimAkademisikurumunda Değişim Uzmanlığı sertifikaprogramı da uygulanmakta,dileyenherkesprogramabaşvurabilir.”bilgisinide ilettiler.

Dünya Değişim Akademisi,Antalya - Lara

HABER: ŞİRVAN YÜCEL

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber