Başkan Genç: TR61 Yeşil Endüstri Bölgesi özel teşekkürü hak ediyor

Genç, Hacısalihoğlu ve yönetim kurulundaki çalışma arkadaşlarına başarılı bir çalışma dönemi diledi.

 “TR61 YEŞİL ENDÜSTRİ BÖLGESİ ÖZEL TEŞEKKÜRÜ HAK EDİYOR”

 TTSO Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu ve yönetim kurulu üyeleri tarafından ağırlanan Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, “Başarılı çalışmalarınızı yeni dönemde de sürdüreceğinize inancım tamdır. Trabzon için çok güzel projeler üretiyor, çalışmalar yapıyorsunuz. Kentimiz için çok önemli olan TR61 Yeşil Endüstri Bölgesi projesi özel bir teşekkürü hak ediyor. Bunun için çok çalıştınız, çabaladınız, kanun çıkmasına vesile oldunuz. Ayrıca diğer projeleri de takdirle takip ediyoruz. Yeni çalışma döneminizde de başarılı çalışmalarınıza devam edeceğinize inanıyorum ve her zaman destek olmaktan mutluluk duyacağımızı bir kez daha belirtiyorum” dedi.

 Başkan M. Suat Hacısalihoğlu da, Trabzon’un gelişmesi ve geleceğe hazırlanması için kentin tüm dinamiklerinin elini taşın altına koyması gerektiğini vurgulayarak, “Çalışmalarımıza destekleriniz ve nazik ziyaretiniz için teşekkür ediyorum” diye konuştu.

 Hacısalihoğlu, ziyaretin anısına Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Doğu Karadeniz gezilerinde çekilen fotoğraflardan gazeteci Ömür Avcı tarafından hazırlanan fotoğraf albümünü de Başkan Genç’e hediye etti. İl Başkanı seçildiği yıllardaki fotoğraflarını albümde gören Başkan Genç, “Benim için çok güzel bir sürpriz oldu” ifadesini kullandı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber