DÜNYA DEĞİŞİM AKADEMİSİ 104. MERKEZİNİBODRUM – GÜMBET’TE AÇTI!

Dünya Değişim Akademisi 104. merkezini,Bodrum-Gümbet’te açtı.“Şimdi değişim zamanı!” diyerek kısa zamandayurt dışına açılan, dünyanın en güçlü değişim tekniklerini her yerde aynı itina ve titizlikle uygulayan kurumun tam donanımlı Değişim Uzmanları, artık Bodrum-Gümbet’te de hizmet veriyor.Mekanda Dünya Değişim Akademi’sine özgü huzur, güven, bilgelik dolu atmosferlebuluşacaksınız.

Temel olarak nefes, biyoenerji, vücut çalıştırma teknikleri, konsantrasyon ve derin gevşeme çalışmalarının sunulacağı yeni mekan, yaz turizmi için gelen herkesi ve Bodrum’luları değişime davet ediyor. Stres Yönetimi, Öfkeyi Dönüştürme, Korkuyu Aşma, Depresyondan Özgürleşme, Kıskançlık Kontrolü, Başarı, Kendini İfade Etme, İlişki Sanatı gibi arayışlarınıza uygun pek çok etkili programdan faydalanma imkanıvar. 

İçinizdeki samimi değişim ateşini yakabilir, daha aydınlık, mutlu, anlamlı yarınlara adım atabilirsiniz diyen Değişim Uzmanları, esinlendikleri anlamlı bir mesajı da herkese iletiyorlar:"Bu dünyayaboşellerveboşbiryaşamkitabıylagelirsin.O yaşamkitabıeşsizbirdeğişimkitabıolabilir.Her ne olursaolsundeğişimiarzula. O zamandeğişimgeçirendünyaseninannenolacak, dünyadaki enyüksekdağseninbabanolacak, insanlıkseninailenolacakvedünyadakitümcanlılarkardeşlerinolacak. Bundandahagüzel ne olabilir?..."(Değişim Nedir Ve Nasıl Gerçekleşir? kitabından)

Değişim için kararlı olanların ilk adresi Dünya Değişim Akademisi,  sizi motive eden Uzmanları, zengin pratik ve teorik sunumları ileBodrum-Gümbet’te de aydın ve deneyimli bir ortam hazırlamış.

Dünya Değişim Akademisi – Bodrum - Gümbet

HABER: ŞİRVAN YÜCEL

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber