BÜYÜKŞEHİR ADAYI RECEP YAKUPHAN: “BELEDİYECİLİK, SAADET PARTİSİ’NİN İŞİDİR”

Seçim çalışmalarını Arsin ilçesinde sürdüren Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Yakuphan, Saadet Partisi Arsin Belediye Başkan Adayı Ali Topal ile birlikte ilçedeki kahvehane ve çay ocaklarını ziyaret ederek vatandaşlarla görüştü. İlçe halkına ‘nasıl bir belediyecilik yapacaklarını’ anlatan Yakuphan, “Türkiye, gerçek belediyeciliği Milli Görüş ile tanıdı. Halka sırtını dönen anlayış yerine halkı kucaklayan, halkı merkeze alan bir belediyecilik anlayışını biz başlattık. Çünkü bizim anlayışımızda kamu malına emanet gözüyle bakılır. İsraf ve yolsuzluğa asla izin verilmez. Görevler yandaşa değil, liyakat sahiplerine verilir. İşte Trabzon’un ve Arsin’in özlediği bu belediyecilik anlayışını, sizlerin oyları ve destekleriyle yeniden hakim kılacağız” dedi.

“HİZMET EDERKEN AYRICALIKLI KİŞİLERİ DEĞİL, KAMU YARARINI DİKKATE ALACAĞIZ”

Trabzon ve ilçelerini kapsayan projelerini anlatan Yakuphan, “Bizim ilk işimiz, yıllardır en temel belediyecilik hizmetlerinden mahrum bırakılan halkımıza, iyi yaşam imkanları sağlamak olacaktır. Kaynaklarımızı ve imkanlarımızı, halkımızın asli ve öncelikli ihtiyaçları doğrultusunda kullanacağız. Hizmet ederken, ayrıcalıklı olduğunu düşünenleri değil, kamu yararını dikkate alacağız. Adaletten asla ayrılmayacağız. Çünkü adalet, mülkün temelidir. Adalet terazisi bir kez bozulursa, bir daha dengeye gelmez ve orada huzur olmaz” diye konuştu.

Saadet Partisi Arsin Belediye Başkan Adayı Ali Topal da ilçede yapacakları projelerle ilgili vatandaşlara bilgi verirken daha yaşanılabilir bir Trabzon ve Arsin için hem Büyükşehir’de hem de Arsin’de Saadet Partisine destek istedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber