KENTİMİZE AVM-İŞ MERKEZİ LAZIM DEĞİL..BU İHALEYE TRABZON'U SEVEN GİRİŞİMCİLER GİRMEZ İSE ÇOK ETKİLİ BİR MESAJ OLACAKTIR ..
BU İHALE'YEDE BEŞİKDÜZÜNDEKİ AVM-İŞ MERKEZİ OTEL REZİDANS İHALESİNE KİMSENİN KATILMADIĞI GİBİ BU İHALEYE DE KİMSE KATILMAZ DİLİYORUZ
AVM-İŞ MERKEZİ MEYDAN ESNAFINI VURACAKTIR.FULL KATLI OTOPARK YAPILMALI VE ÖDÜLLÜ YARIŞMA İLE PROJE ŞEKİLLENMELİ..AVM İŞ MERKEZİ YAPACAĞIM DİYE 16 TRİLYONLUK MEKANİK OTOPARK YAPMAYI BİLE GÖZE ALAN BİR KENT YÖNETİMİNE HALKIMIZ VE İHALEYE KATILMAYAN GİRİŞİMCİLERİMİZ ÖNEMLİ BİR MESAJ VERECEKTİR DİYE ÜMİT EDİYORUM..
ben biliyorum ki "para kazanayım'da Trabzon kaybederse kaybetsin" DEMEZ TRABZON'UN GERÇEK GİRİŞİMCİLERİ çakma varsa "Trabzon benim umurumda değil, ben parayı bilirim" diyen girişimciler varsa buyursun girsin ihaleye onları tanımış olacağız ihalede..
CHP İl Başkan Yardımcısı Handan Özgür Menteşoğlu; "Bu şehrin AVM'ye ihtiyacı yok, otoparka ihtiyacı çok. Birilerine rant sağlamak için otopark küçültüp mağaza sayısını artırmak bu şehre en büyük kötülüğü yapmaktır."

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber