Teknik Direktörümüz Hamdi Zıvalıoğlu,

TFF Üçüncü Lig 2. Grupta mücadele eden Bordo-Mavi-Beyazlı takımımızın Teknik Direktörü Hamdi Zıvalıoğlu, Medya Merkezimize deplasmanda 4-1 kazandığımız İstanbul temsilcisi Erokspor maçıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Teknik Direktörümüz Hamdi Zıvalıoğlu yaptığı açıklamada, "İstikrarlı ve özverili oyunumuzla üç puan aldık. Sahada iyi savaşan ve iyi mücadele eden oyuncularımı kutluyor alınlarından öpüyorum" dedi.
Hafta içinde Erokspor maçına çok iyi konsantre olduklarını ifade eden Teknik Direktörümüz Hamdi Zıvalıoğlu, şöyle konuştu, "6 puan değerinde bir maçtı. Aldığımız bu farklı galibiyet bizim için kalan haftalarda moral motivasyonumuzu üst seviyeye taşıyacak bir sonuç oldu. Her geçen gün daha iyi bir takım görüntüsü veriyoruz. Gerek saha içinde gerekse dışındaki davranışları ile örnek bir takım hüviyetine büründük. Futbolcularımızın olayı sahiplenmelerine, sorumluluk almalarına öz veri ile çalışmalarından memnunum. İyi niyet ve anlayışın önümüzdeki haftalar için saha içi performanslarının daha da olumlu etkileyeceğine inanıyorum. Fiziksel anlamda gelişmeye devam ediyoruz. Takım bütünlüğü ve birlikteliği açısından üst seviyeye çıkmaya başladık. Şimdi önümüzde ilk yarının tamamlanması için 5 maçımız var. Hedefimiz içeride ve dışarıda oynayacağımız maçları kazanmak" diye konuştu.
Kritik maçlar serisine cumartesi günü kendi sahamızda oynayacağımız Gölcükspor karşılaşmasıyla devam edeceklerini de sözlerine ekleyen Teknik Direktörümüz Hamdi Zıvalıoğlu, “Moral anlamında iyi durumdayız. Rakiplerimizden Gölcükspor ile evimizde oynayacağımız bu maçta da galip gelerek yolumuza devam edeceğiz."

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber