ZAĞNOSSPOR  DERBİ  ÖNCESİ  HAKEMLERE  DİKKAT  ÇEKTİ
Bölgesel Amatör Lig 3.grupta Zağnosspor ile Hekimoğlu Doğanspor arasında oynanacak 7’inci hafta karşılaşması öncesi Zağnosspor Başkan Yardımcısı Murat İrtem’den hakemlerle ilgili açıklama geldi.
Trabzon’u temsil eden iki takımın derbi maçında karşılaşacağını hatırlatan İrtem, “Ligi ve Trabzon takımlarını yakından ilgilendiren bir maç olacak. Maçın hakemlerine özellikle bu maç çok şey düşüyor. Verecekleri bir yanlış karar her iki takımı da etkileyebilir. Trabzon takımları arasındaki dostluğun bozulmasına zemin hazırlayacak kararlar vermemeye dikkat etmeliler. Tüm Trabzon’un gözü bu maçta olacak. İki tarafa da hak ettikleri düdükleri çalsınlar. Hakem hataları futbolun içerisinde var olan bir şey ancak hakemlerimiz maçın önemi açısından azami gayret göstermeli” dedi.
Takımın maça iyi hazırlandığını da söyleyen İrtem, “Karlıova maçında aldığımız galibiyetle moral bulduk. Yeni teknik direktörümüzün nezaretinde çalışmalarımız sürüyor. Kazanıp lig sıralamasında üst sıralara tırmanmak elbette hedefimiz. Bunun için de kendi sahamızda alacağımız üç puan önemli. Her şeyden önce hak eden kazansın” diye konuştu.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber