LÖSEV'in İyilikler Tırı Forum Trabzon'dan geçti

Forum Trabzon, 12 Temmuz 2018 Perşembe günü “Anadolu'ya Tır Dolusu LÖSEV Yardımı” projesi kapsamında Türkiye'nin dört bir yanını dolaşan İyilikler Tırı'na ev sahipliği yaptı. 
 
Sosyal sorumluluk konusuna verdiği önem kapsamında pek çok anlamlı projenin en sahipliğini üstlenen Forum Trabzon, 12 Temmuz 2018 Perşembe günü LÖSEV'in İyilikler Tırı'nı ağırladı. LÖSEV, “Anadolu'ya Tır Dolusu LÖSEV Yardımı” projesi kapsamında Türkiye'nin dört bir yanındaki ihtiyaç sahibi hastalara ve ailelerine yardımlar ulaştırıyor. Forum Trabzon'da  konumlanarak Trabzonlu ailelere de yardımlarını elden ulaştıran LÖSEV İyilikler Tırı, lösemili, kanserli çocuklar ve aileleriyle birlikte organizasyonlara katılıyor.
 
Lösemi ve kanser tedavisinde ilaçlar kadar iyi ve doğal beslenmenin de değerli olduğunu belirterek, ailelerinin yüzde 82'sinin asgari ücret ve altında gelire sahip olduğunu açıklayan LÖSEV, bu nedenle dar gelirli ailelerin iyi beslenme ve sağlıklı koşulları sağlama konularında desteğe ihtiyaç duyduklarının altını çiziyor. Hastaların ve ailelerinin tüm temel ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla 9 Temmuz 2018'de Ankara'dan yola çıkan tır, ülkemizin pek çok şehrini dolaşıyor. Anadolu'nun en uzak şehirlerinden en ücra köylerine ulaşmaya, buradaki lösemili ve kanserli çocukları güldürmenin mutluluğunu yaşamaya devam edecek olan LÖSEV İyilikler Tırı, bundan sonraki duraklarında da gıda, giyim, tekstil, kırtasiye, oyuncak, bilgisayar, mobilya, temizlik malzemesi ve bunun gibi yüzlerce yardımı, LÖSEV'e kayıtlı ailelerin ihtiyaçlarına göre teslim almalarını sağlayacak.
 
İlgili Kişi:
Ceylan Naza
Marjinal Porter Novelli

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber