SEÇİMLERE BİRLİK BERABERLİK İÇİNDE GİTMEYİ SAĞLAYACAĞIM
İl Başkanlığına neden aday olduğunu açıklayan Ferda Kudunoğlu, “Üç aday olarak seçime gireceğimiz anlaşılmaktadır. Partimiz tabanı seçime bir adayla gitmek düşüncesindedir. Ben aynı zamanda partimizde birlik beraberlik olmasını sağlamak için aday oldum. Parti tabanının istediği Tek adaylı bir seçim sürecinde yaşanan tıkanmışlığı aşmak için bir seçenek olarak aday oldum. Bütün taraflar için eğer ortak aday olursam en önemli görevi yapmış olacağım. Seçimlere birlik beraberlik içinde gitmeyi sağlamış olacağım. Diğer aday arkadaşlarımdan herhangi biri üzerinde mutabakata varılırsa tereddütsüz. Örgütümüzün kararına uyacağım ve il başkanı olan arkadaşımıza ve yönetimine destek olacağım” dedi.
7 Ocak 2018 günü yapılacak olan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Trabzon İl Başkanlığına Ferda Kudunoğlu adaylığını açıkladı. CHP Trabzon İl Başkanlığı’nda adaylığını açıklayan Kudunoğlu, “Partimizin 7 Ocak’2018 de yapılacak olan 36. Olağan il kongresinde adayım” dedi.
AKP İKTİDARI 15 YILLIK SÜREDE ÜLKEMİZİ BEKA, GELECEK SORUNU OLAN BİR ÜLKE DURUMUNA GETİRMİŞTİR.
Ülkemiz olağanüstü hal gerekçesiyle kanun hükmünde kararnamelerle anti demokratik olarak yönetilmektedir diyen Ferda Kudunoğlu, “AKP iktidarı 15 yıllık sürede ülkemizi beka, gelecek sorunu olan bir ülke durumuna getirmiştir. AKP yarattığı gelecek sorununu halkımızı korkutan bir sopa olarak kullanmakta ve iktidarının devamı için yetki istemektedir. Partimizi Man adası belgelerini yayınlamasından sonra Ülke içindeki güvenilirlikleri azalmış, paniklemişlerdir.  Türkiye ekonomik, sosyal, kültürel, dış politikada ve her alanda bir fetret, başıbozukluk devri yaşamaktadır. Geniş halk kitleleri Geçim sıkıntısı içindedir. Genç işsizlik büyük boyutlardadır. Fetret yönetimi nedeniyle AKP’nin yönetim anlayışından memnun olmayan toplum kesimleri olağanüstü hal yönetimi ile baskı altındadır. CHP ve yandaş olmayan muhalefet ise tehdit edilmektedir” dedi.
TRABZON HALKI İÇİN TRABZON CHP ÖRGÜTÜ BİR GÜVENCEDİR
Türkiye bu koşullarda 2019 yılında üç seçim birden yaşayacaktır diyen Ferda Kudunoğlu, “Halkımız bu baskı rejimi karşısında demokratik, ekonomik, kültürel haklarının güvencesi olarak CHP’yi görmektedir. Bu nedenle AKP panik halindedir. Trabzon halkının durumu da ülkemizin genel durumundan farklı değildir. Trabzon halkı için de Trabzon CHP örgütü bir güvencedir.  CHP Trabzon İl Başkanlığı da 2019 yılında gerçekleşecek seçimler için yönetim kadrolarını seçmektedir. İlçe başkanlarımızın seçiminden sonra il başkanlığı seçimi yapılacaktır. Trabzon halkının sorunlarına ve beklentilerine çözüm üretmek için, Genel Merkezimizin başarısına katkıda bulunmak ve partimizi iktidara taşımak için CHP Trabzon İl Başkanlığı’na aday oldum” diye konuştu.
CHP’YE OY VERMEMİŞ SEÇMENLE PARTİMİZİ BULUŞTURACAĞIM
Ferda Kudunoğlu, “Eğer delegelerimiz beni İl başkanı olarak seçerlerse 2019’da gerçekleştirilecek üç seçimde Partimizi Trabzon’dan birinci parti yapmak için azami gayreti göstereceğim. Proje bazlı halkla ilişkiler çalışmaları ile mahallelere kadar gidecek ve üyelerimiz, seçmenimiz ve CHP’ye oy vermemiş seçmenle partimizi buluşturacağım. Seçmen sadakati yönetimi anlayışı ile memnun seçmen den sadakatli seçmen, sadakatli seçmenden üye seçmen yaparak parti örgütümüzü büyüteceğim. Büyütmek için genç, kadın, yaşlı, meslek grupları, sakatlar, emekliler vb. segment gruplarına uygun projelerle seçmen üzerinde güven yaratarak partinin oy sayısını artıracağım. Yönetim kurulu arkadaşlarımı yönetime aktif olarak katacağım. Bunun için Yetki devri yapıp, her bir alanda görevli arkadaşlarımı görevli olduğu alanın sorumlusu yapıp, proje uygular yönetici haline getireceğim. Her şeyi başkan yapar anlayışı yerin, herkes kendi işini yapar, başkan koordine eder, uyumu sağlar yönetim modelini oluşturacağım.
GÜÇLÜ VE CESUR BİR TRABZON CHP ÖRGÜTÜ VE MUHALEFET
ALGISI VE GERÇEĞİ YARATACAĞIM
Trabzon’u siyasetin kabesi yapacağım. Gerçekleştireceğimiz proje ve uygulamalarla genel merkezimize destek ve diğer illerimize rol model olacağız.
6-Başarılı çalışmalar yaparak sadece Trabzon örgütlerimizin değil,  diğer il örgütlerimizin motivasyonlarını, performans ve konsantrasyon yeteneklerini yükseltmelerine katkıda bulunacağız. AKP’nin Trabzon’da yapacağı hukuk ve etik dışı siyaset anlayışına karşı demokratik, hukuk ve etik ilkelere bağlı sorumlu bir muhalefet yapacağım. Güçlü ve cesur bir Trabzon CHP örgütü ve muhalefet algısı ve gerçeği yaratacağım. AKP temsilcilerinin ve İçişleri Bakanı Sayın Süleyman Soylu’nun daha Ankara’da uçağa bindiğinde veya binmeden Trabzon’da Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu hakkında ve Trabzon’da ki söylemleri hakkında derin derin düşünüp akıllı, nazik, saygılı bir üslup ile konuşma sınırlarına çekilmesi psikolojisini oluşturacağım Parti ilçe örgütlerimiz ve üyelerimiz arasında sevgi, saygı, güven, dayanışmayı artırıcı çalışmalar gerçekleştireceğim” dedi.
HEDEF 2019 SEÇİMLERİ
Seçildiğimiz andan itibaren görev dağılımı yaptıktan sonra 2019 seçim çalışmalarına başlayacağız. Her seçime bir ay kala seçim çalışmalarına başlamayacağız diyen Kudunoğlu, “Partide kuracağımız bir kırmızı masa ile Trabzon’un bütün sorunlarının halkımız tarafından anında partimize şikayet etme olanağını sağlayacağız. Elde ettiğimiz bilgilerle ilgili kurumları uyarıp sorunların çözümünü sağlatacağız. Ama asıl önemlisi halkımızla bu yöntemle aktif olarak buluşmuş olacağız. Belediye seçimleri öncesinde meslek odaları yönetimleri ile işbirliğini artıracağız. Bilgi ve uzmanlıklarından projelerimiz için yararlanacağız.
11-Karadeniz Teknik Üniversitesi öğrencileri ile yakın iletişim kuracak ve partiyi gençleştireceğim.
PARTİYİ PROAKTİF YÖNETİM ANLAYIŞI İLE YÖNETECEĞİM
AKP’nin yanlış ve yanlı eğitim politikalarını takip edip ilk, ortaokul velileri ve lise öğrencileri ve velileri ile iletişim kuracak doğru politikaları anlatacak ve çözümler konusunda yardımcı olacak ve partimize olan ilgilerini ve oy verme eğilimlerini yükselteceğim. Partide ihtisas komisyonları kurarak sadece yönetici arkadaşlarımızla değil, yönetici olmayan partililerimizi de örgüt çalışmalarına katacağım. Trabzon’da medyada ve kamuoyunda gündemi CHP’nin belirlemesini sağlayacağım. Partiyi proaktif yönetim anlayışı ile yöneteceğim. Yani karşılaşılabilecek sorunları önceden kestirerek hata payını en aza indiren bir yönetim gerçekleştireceğim.Yukarıda sıraladığım yapacaklarım, yapacağım çalışmaların sadece bir bölümüdür. Çok iş yapacağım.”
BEN AYNI ZAMANDA PARTİMİZDE BİRLİK BERABERLİK OLMASINI SAĞLAMAK İÇİN ADAY OLDUM.
CHP Trabzon delegeleri beni il başkanı yaparsa yönetim kurulu arkadaşlarımla birlikte uyum içinde çalışacağız diyen Ferda Kudunoğlu, “Üç aday olarak seçime gireceğimiz anlaşılmaktadır. Partimiz tabanı seçime bir adayla gitmek düşüncesindedir. Ben aynı zamanda partimizde birlik beraberlik olmasını sağlamak için aday oldum. Parti tabanının istediği Tek adaylı bir seçim sürecinde yaşanan tıkanmışlığı aşmak için bir seçenek olarak aday oldum. Partimizin diğer iki aday arasında sıkışıp kalmaması için yeni bir seçenek yaratmak için aday oldum. Bütün taraflar için eğer ortak aday olursam en önemli görevi yapmış olacağım. Seçimlere birlik beraberlik içinde gitmeyi sağlamış olacağım. Diğer aday arkadaşlarımdan herhangi biri üzerinde mutabakata varılırsa tereddütsüz. Örgütümüzün kararına uyacağım ve il başkanı olan arkadaşımıza ve yönetimine destek olacağım. İlçe yönetimlerimize, mahalle temsilcilerimize, delegelerimize ve kamuoyuna saygılarımla duyururum” diye konuştu. 
HABER: FATİH İSAK

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber