TRABZON’UN DAHA BÜYÜK SANAYİ SİTESİNE İHTİYACI VAR

Ortahisar ilçesinde yoğun temaslarda bulunan Salih Cora’nın duraklarından birisi de Fatih Sanayi Sitesi oldu.  Sanayi esnaflarının sorunları tek tek dinleyen Milletvekili Cora sanayi esnafının yeni sanayi sitesi talepleri hakkında şöyle konuştu:

“Fatih Sanayi Sitesi’nde esnaflarımız ile görüştük ve onların sorunlarına çözüm bulmak için çalışıyoruz. Sanayi esnafımızın işlerinin yoğun olması bizleri sevindirmektedir. Hükümetimizin terörle mücadelesi ve bu kapsamda yürütülen Zeytin Dalı Operasyonu’ndaki başarıdan dolayı memnuniyetlerini ifade ettiler. Değirmendere havzasındaki her bir esnafımızın ortak talebi daha büyük ve işlevsel bir sanayi sitesine kavuşmaktır. Kimisinin iş yeri küçük, kimisinin deposu eksik , kimisi ise büyüyecek ama fiziki imkansızlıktan şikayetçi. Tüm bu şikayetleri çözecek daha büyük bir sanayi sitesine ihtiyaçları olduğuna tanıklık ettik.”

ÜZERİMİZE DÜŞENLERİ YAPMAYA HAZIRIZ

AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Temel Altunbaş ile TÜMSİAD’ı da ziyaret eden Salih Cora burada  kendilerine sunumu yapılan yeni sanayi sitesi projesi hakkında düşüncelerini şöyle ifade etti:

“TÜMSİAD Trabzon Şubesi’nin Ortahisar ilçesinde yapılması planlanan  yeni sanayi sitesi şeklinde geliştirdiği bir proje var. Gerçekten heyecan verici. Ancak henüz yer tespiti yapılmış değil, finansman modeli ve yatırım modeline karar verilmiş değildir. Biz böyle bir projeye destek veririz. Bize düşen devlet desteği veya teşvik yönünden destek vermek ve bürokratik süreci hızlandırmaktır. Böyle bir proje hayata  geçirildiğinde hem esnaflarımız hem de burada hizmet alan vatandaşlarımız rahat edecektir.” dedi.   

ORTAHİSAR İLÇESİNDE DE YENİ SANAYİ SİTESİNE İHTİYAÇ VAR

Trabzon’da yapılacak yeni sanayi sitesinin şehre farklı açılardan da katkı sunacağını vurgulayan Salih Cora, “Değirmendere bölgemizde var olan karmaşıklığı Ortahisar’ın bir başka bölgesinde yapılacak bir sanayi sitesi ile ortadan kaldırmış olabiliriz. Elbette bu yer tespiti istişareler sonucunda belirlenecektir. Ayrıca Trabzon sanayi sitelerine civar illerden binlerce müşteri geliyor. Esasında bu da turizmden sonra ciddi bir ekonomik getiridir” şeklinde konuştu.

DAHA GÜZEL BİR TRABZON İÇİN ÇALIŞIYORUZ

Trabzonlular için mesai harcadıklarını vurgulayan Salih Cora, “Daha güzel bir Trabzon için çalışıyoruz. Esnafımızla, hemşehrilerimizle sürekli diyalog halindeyiz. Seçimden seçime gelmiyoruz. Her zaman buradayız. Her bir vekilimiz her hafta sonu bir program nedeniyle  seçim bölgesindedir. Devletimizin ve hükümetimizin imkanları dahilinde  var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz.” İfadelerini kullandı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber