Fotomaç'tan Trabzonspor'a Saygısızlık

Türk futbol tarihine adını altın harflerle yazdıran Trabzonspor, hala bir kesimin hazımsızlığına sebep olmaya devam ediyor.

İstanbul'un 3 büyütülmüşlerine meydan okuyarak Anadolu'da devrime imza atarak müzesini kupalarla dolduran Trabzonspor'a karşı olan bakış açısı zaman zaman İstanbul basınında kendini gösteriyor. Bugün Fotomaç gazetesinin internet sitesinde yapılan skandal da bunun göstergesi oldu. İnternet sitesi, "Dört büyüklerde sezon sonu sözleşmesi bitecek futbolcular" başlığıyla okurlarına bir haber servis etti. Ancak bahsedilen dört büyüklerden Trabzonspor'u çıkararak Başakşehir'i ekledi. İstanbul takımlarını büyük takım olark gösteren site Trabzonspor'u hiçe saydı.

Bu durum kısa sürede bordo mavili taraftarların büyük tepkisine neden oldu.

İşte Fotomaç'ta yer alan o haber;

Tepkilerin giderek artmasının ardından sitede düzeltmeye gidilerek bu kez "3 büyükler" denilerek yeni bir skandala imza atıldı. Türk futbolunun dört büyük takımından biri olan Trabzonspor'u yine saymayan Fotomaç, başlıktaki "hata"yı düzeltse de haber içeriğinde Başakşehirli futbolculara yer vermeyi sürdürdü.
 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Avatar
Yilmaz tiryaki 6 yıl önce

Sizin trabzon spor taraftarlari aminiza komsun ulan siz kimsiniz trabzon sporu dort buyuklerden cikaracaksiniz trabzonspor turk futbolunun babasidir otekinler ana hala dayi bu boyle biline fotomac yonetimine yazarlarina duyrulur sizin babanizdir trabzonspor serefsizler istanbul yavsaklari o zaman istanbul takimlari ayri bir lig kursun pezevenkler ulan senelerce icerde tisarda trabzon komerdi size bunlari unuttunuzmu yoksa acinizmi var pezevenkler alcak fotomac yazarlari istanbul yavsaklari

Avatar
Nizamettin gul 6 yıl önce

Bu gibi densiz ve dangalak haber yapanlar turkiyeye haber yapmiyor sade istanbula haber yapiyorlar fotomaci anadoluda okumayalim lutfen

Avatar
Ozan 6 yıl önce

Şikebahce yalakalrı



Günebakış Trabzon Haber