Trabzonspor'da Salı günü erken seçim kararı bekleniyor

Geçen hafta Rıza Çalımbay’a, ''kadro bu. Transfer deyip durma. Beğenmiyorsan gidebilirsin'' diyen Başkan Muharrem Usta, Başakşehir yenilgisi sonrasında yönetimi topladı. ''Taraftar istifa etmemizi istiyor. Ne yapmamızı öneriyorsunuz?'' diye sordu.

Bu durumda görevi bırakmalarının uygun olmayacağı konusunda ''zoraki'' olarak birleşen yöneticiler, erken seçim konusunu Salı günü yapacakları toplantıda masaya getirme kararı aldılar. Başkan Yardımcısı Ali Rıza Egemen ise, ''İstifa falan yok. Herkes aklını başına alsın'' diyerek görevi bırakmayı düşünen bazı isimlere adeta aba altından sopa gösterdi.

Bu arada bir grup taraftar Usta’nın hastanesinin önünde ''50 yıllık efsane rezil oldu...'' pankartı açtı.

İstifa etmeye hazırlanan 4 yönetici belli oldu

Trabzonspor’da erken seçim şiddetli şekilde konuşulmaya başlandı… Usta’nın yönetiminde bugüne kadar 11 yönetici çeşitli dönemlerde istifa etti. 6 Aralık 2015’de göreve gelen Usta’nın yönetiminden 4 isim daha giderse erken seçim kararı zorunluluk olacak. Gelen bilgiler ise Salı günü yapılacak yönetim kurulu toplantısından erken seçim kararı çıkmazsa, daha önce de istifa eden Gökhan Saral’ın yanı sıra, Coşkun Bülbül, Fatih Vardaroğlu ve Erhan Çimşir istifa ederek yönetimi erken seçim kararı almaya zorlayacak. 

Coşkun Bülbül'e istifa yolunu açan tartışma

Başakşehir’e 1-0 mağlup olduğu karşılaşmanın bitiş düdüğü ile birlikte taraftarlar yönetime büyük tepki gösterdi. Protokol tribünün yanındaki taraftarların da “Yönetim İstifa” tezahüratları yapmasının ardından yöneticilerle bazı taraftarlar arasında tartışma yaşandı. Taraftarların sert tepkisi üzerine yöneticilerden Coşkun Bülbül’ün karşılık vermesiyle büyüyen kavgayı araya giren diğer yönetici ve taraftarlar ayırarak sonlandırdı.

Bülbül ise yaşanan olayı; ''bizim tarafa Tahsin Usta'nın yanındaki biri ''hırsızlar'' diyerek bağırdı. Bende ona karşılık verdim; 'Kim hırsız? Kime diyorsun?' dedim'' şeklinde anlattı .

(fotospor)

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber