AKSA YARIM BIRAKTI  OLAN VATANDAŞA OLDU

Trabzon’da doğalgaz işini yapan AKSA firması, mahallerde ki yaptığı doğalgaz çalışmalarının ardından yolları bozuk bırakınca vatandaşlar isyan noktasına geldi. Araçlarını kırdıklarını belirten vatandaşlar, ‘Artık yeter’ dediler

SORUMSUZ ÇALIŞMA MI OLUR?
 Trabzon’un her noktasını delik deşik eden AKSA, doğalgaz çalışması yaptığı alanların asfaltını dökmeyince olan vatandaşa oldu. Kentin en işlek caddesinden ara noktalara kadar eşilmedik yer kalmadı. Vatandaşlar bozuk yollarda araçlarını kırdıklarını belirterek, ‘Bu ne sorumsuzluk. Bir an önce işlerini adam akıllı yapsınlar. Bu araçların parasını onlar vermedi’ dediler.
HEM MADDİ HEM MANEVİ ZARAR

Doğalgaz çalışması yapılıp AKSA yetkililerin terk ettiği bir yer de Yenicuma Mahllesi Cami Sokak oldu. Çalışma tamamlanıp düzeltilmeyen yolda Ekrem Coşkun, isimli vatandaş aracı ile geçerken aracını kanala oturttu. Hem maddi hem de manevi zararı olduğuna vurgu yapan Coşkun, “İşime giderken başıma bu geldi. Hem aracımın altı gitti. Aracımda maddi hasar oluştu hem de işime gidemedim. Her türlü zararım var. Bu zararı kim karşılayacak. Bunun hesabını kim verecek” dedi.

Bahattin BAŞTÜRK
 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber