banner240
banner237
banner238

Ktü 9. Medya Ödülleri Sahipleriyle Buluştu

Manset61 Haber Servisi Ktü 9. Medya ödül töreni ana sponsoru Forum Alışveriş Merkezi Genel Müdürü Uğur Arısoy'un konuşmasıyla açılış yaptı.

Uğur Arısoy konuşmasına böyle başladı ,

'' Bu güzel ambiansın ana sponsoru olmaktan gurur duyuyoruz. İşletme ve ekonomi kulübümüze bu keyifli organizasyon için bir kere daha teşekkür etmek isterim.Sponsor olmaktan gururluyuz. Çünkü biz şehrimizde ve bölgemizde sadece alışveriş merkezi olarak hizmet vermemeye çalışıyoruz. Sosyla merkez olarak da hizmet vermeye çalışıyoruz. Bunların reklamını çok yapmayı sevmesek de bu akşam biraz bahesedeğiz. Biz avm de sayısız etkinlik yapmakla birlikte şehirde önemli olan bütün etkinliklerin de bir şekilde bir parçası olmaya çabalıyoruz. Her yıl yüzlerce köy okulu öğrencilerimizi hayatlarında ilk kez sinemayla, bowlingle, buz pistiyle buluşturuyoruz. Ya da onların okullarında kütüphaneler kuruyoruz. Onlara kitaplar oyuncaklar ve enstrümanlar götürüyoruz. Ya da engelsiz çocuklar parkı yapıyoruz. Ya da Trabzon uluslar arası film festivalı gündeme geldiğinde ticari olarak kayıp yaşasak da bütün sinema salonlarımızı bu festival için bloke ediyoruz. Yeşilçam sergileri açıyoruz. Aynı zamanda üstadları ağırlıyoruz. Burada ki amacımız ticaretin dışında bölgede ve şehrimizde olan etkinliklerde paydaş olmak.

Uğur Arısoy konuşmasına bu açıklamalarla devam etti ;

Karadeniz Müzik Festivali

'' Birincisini 2017 yılında yaptık. Biz çok keyifli geçtiğini düşünüyoruz. Çünkü Karadeniz müziği çok orjinal çok özgün bir müzik arkadaşlar. Dünyanın neresine gidersneiz gidin kemençe ve tulum sesini duyduğunuzda size farklı birşey hissettirebiliyor. Biz sadece bunu dünyada daha fazla insan duysun istiyoruz. Etkinliği bir tık daha öne çıkarmak için ödüllü bir ses yarışması kattık bu işe. Yani sesinize ve yorumunuza güveniyorsanız lütfen bu etkinliğe katılın. Veya güvendiğiniz arkadaşlarınız varsa lütfen onları yönlendirin. Ya daen kötü ihtimalde bunun tanıtımına destek olun. Burada bizim ticari bir kaybımız yok. Biz gerçekten kültürümüzün çok önemli bir parçası olan Karadeniz müziğini daha fazla insana ulaşmasını sağlamaya çalışıyoruz. Bu noktada lütfen paydaş olun. Bir diğeri de üni forum. Biz kısaca '' ÜF '' diyoruz. Bu bir sadakat programı. Tamamen sizler için ürettiğimiz birşey. Üf ile birlikte sizlere bir kart vereceğiz. Kartın sahibi öğrenci arkadaşlarımız alışveriş merkezindeki yaklaşık 40 markadan indirimli alışveriş yapabilecek. İndirimli ve indirimsiz yaptığınız bütün alışverişlerden puan toplayacaksınız. Toplanan bu ÜF puanlar karşılığında da bazı hediyeler sizlere veriyor olacağız. Ne isterdiniz diye sorsam muhtemelen internet paketi derdiniz. Memelekete gidiş dönüş. Yemek çekleri sinema biletleri vs. Bunların hepsini sizlere sunuyor olacağız. Muhtemelen Mart'ın ilk haftası yada ikinci haftası gibi lansmanımızı yapmış olacağız. ''

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber