OSB Akademisinde “Ar-Ge ve İnovasyon” Eğitimi!

Arsin Organize Sanayi Bölgesinde yer alan işletmelerin kurumsal yapılarını güçlendirmek amacıyla, Karadeniz Teknik Üniversitesi Transfer Ofisi ve Trabzon Arsin Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanlığı işbirliği ile “ Ar-Ge ve İnovasyon”  konulu eğitim Trabzon Arsin Organize Sanayi Bölge Müdürlüğünde yapıldı.

“Ar-Ge ve İnovasyon” konulu eğitim seminerinde katılımcılara, “Ar-Ge nedir, Nasıl yapılır? TÜBİTAK’ın sanayicilere yönelik destekleri nelerdir? Sanayici Teknokent’lerden nasıl yararlanabilir? Karadeniz Teknik Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi sanayicilere nasıl destek olur, görevi nedir?” konuları hakkında bilgi verildi. Firma sahipleri, yöneticiler ve de beyaz yakalı çalışanlardan 22 kişinin katıldığı eğitim,  KTÜ TTO Müdürü Doç.Dr. Oktay Yıldız, Üniversite Sanayi İşbirliği Modül Koordinatörü Dr. Onur Tolga Okan, Fikri Sınai Mülki Hakları Modül Koordinatörü Öğr. Gör. Hülya Hacısalihoğlu Sabır’ın sunumlarıyla, Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü toplantı salonunda yapıldı.

Arsin OSB Yönetim Kurulu Başkanı Erkut Çelebi işletmeler için Ar-Ge ve İnovasyonun önemine vurgu yaparak “İşletmelerin ayakta kalabilmeleri ve varlıklarını sürdürebilmeleri bugünden atacakları adımlarla mümkün olacaktır. Bunun yolu da Ar-Ge yapmaktan inovatif düşünerek yeni ürünler ortaya koymaktan geçiyor. KTÜ Transfer Ofisine Bölgemize verdikleri destekten ötürü teşekkürlerimizi sunarım. dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber