TRABZON TÜRKAV BAŞKANI KENAN KURU


             

Trabzon TÜRKAV’ in Eğitim ve Öğretim yılının bitmesi nedeniyle basın açıklaması


Türkiye Kamu Çalışanları Kalkınma ve Dayanışma Vakfı Başkanı Kenan KURU, Ramazan ayının son günlerinde, eğitim ve öğretim yılının sonuna gelerek mutluluk yaşamaktayız.  Öğretmen, öğrenci ve Velilerimizle bu mutlu günü beraber yaşamaktayız. Öncelikle sevgili öğrencilerimizin eğitim ve öğretim döneminde aldığı bilgilerin geleceklerinde başarılara vesile olmasına olan inancımızı ifade etmek istiyorum. Kamu çalışanı Öğretmenlerimizi kutluyorum.  
Eğitim ve Öğretim yılının bitmesi nedeniyle yavrularımızı, onları geleceğe hazırlayan öğretmenlerimizi ve ailelerini çocuklarımızın analizini yapmalarını ve başarılı veya başarısız gibi anlayışlardan uzak olmalarını TÜRKAV olarak önemli görmekteyiz.

Trabzon TÜRKAV Başkanı Kenan KURU: EĞİTİM-ÖĞRETİMDE DE AKILCILIK, TÜRK MİLLETİNİN ÖNEMLİ VARLIĞIDIR. VE BURADAN BAKMAK GEREKİR.

Türkiye Cumhuriyeti devletinin kurucusu Atatürk’ün özdeyişine sadık kalınmanın mutluluğu yaşanılmalıdır. Bilen-bilmeyen değerlendirmesi yapmadan TÜRKAV olarak ifade etmekteyiz ki; ilk önce bu topraklar üzerinde, insan ve millet olduğuna inanıldığı gün, birlik ve beraberlik tesis edilecek, kalkınmışlık ve gelişmişlik sağlanabilecektir. O halde, eğitim ve öğretimin tartışılmaz yeri bulunmaktadır. Gelişen dünya ile teknolojinin insan hayatındaki önemli noktada ki yeri mevcuttur. TÜRKAV, bu anlayışla, milletin hizmetinde olan kamu çalışanlarının, geleceğimizin teminatı çocuklarımızın ve sevgili yavrularımızın eğitim ve öğretim yılının bitmesi nedeniyle tebrik ederek, Ramazan Bayramlarını şimdiden kutluyorum. .

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber