ORTAHİSAR HALK EĞİTİM MERKEZİNDEN UNUTULMAYA YÜZ TUTMUŞ MESLEKLERE DESTEKGE DEVAM EDİYOR

Örgün eğitim çağı dışına çıkmış özel gereksinimli bireylere yönelik kurs faaliyetlerimizi yıl boyu devam etmektedir. Kursiyerlerimizi üretime katarak hem meslek öğrenmelerini hızlandırmakta hem de ayakkabı satışlarından elde edilen kar döner sermaye aracılığıyla ödeyerek ev ekonomilerine katkı sağlanmaktadır. Kurslarımızda belli bir beceriye ulaşan özel gereksinimli kursiyerler küçük işletmelerde iş bulabilmektedirler

Bir dönem yöremizin en önemli geçim kaynağı olan el yapımı ayakkabıcılık gün geçtikçe önemini ve değerini kaybetmiştir. Temel amacımız unutulmaya yüz tutmuş el sanatını yaşatabilmek ve yeni ustalar yetiştirebilmektir. El yapımı tüm ürünlerimiz birinci sınıf doğal malzemelerden yapılmaktadır. Yapılan bütün ayakkabılarımız daha sağlıklı ve dayanıklı olmaktadır.

El yapımı özelliği taşıyan ayakkabılarımızda kullanılan malzeme birinci sınıftır. Katıldığımız ulusal fuarlarda müşterilerimizden yoğun ilgi görmemiz ve tercih edilmemiz kalitemizin bir göstergesidir. Kurumumuz Türk Patent Enstitüsüne başvuru yaparak “HEM’en” markasını tescillemiştir. Üretilen ayakkabılarımızı kurumumuzun internet sitesinde yer alan kataloğumuzdan sipariş verebilirsiniz.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber